Sport

Vine gazon din Olanda

Ziarul de Vrancea
7 sep 2011 1082 vizualizări
Adrian Enache, preşedintele de onoare al Oţelului Galaţi, echipă care urmează să îşi dispute meciurile din Liga Campionilor pe Arena Naţională, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că noul gazon pentru stadionul din Capitală a fost trimis deja din Olanda şi ajunge în Romania în două zile

"Am luat aseară o bucată de gazon de pe Naţional Arena, la fel cum am luat şi de la ultimul meci de acasă al Oţelului, cînd am devenit campioni. Noul gazon deja a plecat din Olanda, ajunge în Romania în două zile, Oţelul urmînd să dea 40.000 de euro", a declarat preşedintele de onoare al Oţelului Galaţi.

 


Iaca i-am bătut pe ruşi

  


Campioana Romaniei la polo, CSM Oradea, a debutat cu victorie la turneul de la Marsilia, din primul tur al Euroligii, învingînd, miercuri, formaţia Dinamo Moscova, cu scorul de 10-7 (2-2, 2-3, 4-2, 2-0). "A fost un meci strîns, deşi scorul final nu o arată poate. La pauza mare, ruşii ne-au condus cu 5-4, dar băieţii noştri s-au mobilizat excelent, au făcut o repriză a treia foarte bună şi s-a făcut diferenţa. Sperăm să avem jocuri bune şi în continuare”, a declarat Dorin Roşca, managerul echipei CSM Oradea, pentru MEDIAFAX. Turneul a început marţi, însă formaţia orădeană, antrenată de Toth Laszlo, a stat în prima zi de competiţie
 

Nolan, antrenor la Tîrgu Mureş

 


Tehnicianul Stayce Nolan, care a reuşit să cîştige campionatul, Cupa Romaniei şi Liga Europei Centrale cu echipa BC ICIM Arad, a fost numit în funcţia de antrenor al formaţiei de baschet feminin Nova Vita Tîrgu Mureş, nou-promovată în prima ligă. Stayce Nolan a fost prezentat oficial, marţi seară, într-o conferinţă de presă, obiectivul acestuia fiind clasarea între primele patru echipe în campionat. "Obiectivul nostru pentru următorul sezon este destul de înalt, dar uitîndu-mă la jucătoare pe care le avem, cred că am suficient material pentru a intra în primele patru echipe. Cred că este un obiectiv realist pentru noi, nu luăm nimic de la celelalte echipe, care sînt de asemenea talentate şi dispun de resurse financiare. Cred că va fi o competiţie dură, dar avem un lot bun", a spus Stayce Nolan, care a precizat că există şase-şapte formaţii care se vor lupta pentru primele locuri.

  


S-a dat la fete

  


Antrenorul echipei naţionale de volei feminin a Bulgariei, slovenul Dragutin Baltic, a fost demis, ieri, după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală de două dintre jucătoare. Federaţia Bulgară de volei a invocat "antrenamentele ineficiente şi rezultatele foarte slabe" pentru a justifica demiterea lui Baltic cu două săptămîni înainte de începerea Campionatului European, care va avea loc în Serbia şi Italia. În acelaşi timp, Federaţia Bulgară va investiga afirmaţiile a două jucătoare, conform cărora acestea au primit mesaje obscene din partea lui Baltic, care le-a invitat noaptea în camera sa.

  


Represalii împotriva lui Eric

 


Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, ieri, printr-un comunicat oficial, că va declanşa procedurile disciplinare împotriva atacantului Eric de Oliveira, care a fost prezentat ca noul jucător al echipei Karpatî Lvov, din prima ligă ucraineană.  “ Transferul anunţat a fost realizat în mod nelegal şi abuziv, fără înştiinţarea, participarea sau acordul clubului nostru. Negocierile şi pretinsul acord de transfer ce au avut loc între jucătorul Eric de Oliveira şi clubul Karpatîi Lvov încalcă în mod flagrant dispoziţiile articolului 17.5 din Regulamentul FIFA privind Statutul şi Transferul Jucătorilor. Prin acţiunile sale recente, jucătorul Eric de Oliveira a încălcat nu numai reglementările FIFA dar şi cele ale UEFA şi FRF, motiv pentru care clubul Gaz Metan Mediaş va declanşa procedurile disciplinare împotriva jucătorului, proceduri ce pot avea ca rezultat inclusiv interdicţia acestuia de a mai activa în viitor ca jucător profesionist de fotbal", se anunţă într-un comunicat al grupării ardelene.


Mort din bătaie


Un suporter galez a decedat, marţi seară, la stadionul Wembley, după o bătaie înaintea meciului Anglia - Ţara Galilor, scor 1-0, din preliminariile Campionatului European din 2012, a anunţat poliţia londoneză. Şase compatrioţi ai victimei au fost arestaţi. Suporterul, în vîrstă de 44 de ani, lovit la cap, a suferit şi o criză cardiacă în timp ce era evacuat din stadion.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.