Sport

Gest de fair-play după un gol nedorit

Dan Chiriac
6 sep 2011 672 vizualizări
u Viitorul Homocea - Avîntul Jariştea 4 -1, într-un meci în care oaspeţii s-au dat la o parte pentru ca gazdele să marcheze după un gol marcat fără voie


Ultimul meci din cadrul etapei a doua a Superligii Vrancea a fost marcat de un moment tensionat, terminat însă cu un gest fair-play aplaudat de toţi spectatorii prezenţi pe stadion. În minutul 66, la scorul de 2 - 0 pentru gazde, după o înterupere a meciului, arbitrul Giucă Mihai a reluat meciul cu mingea de arbitru. Oaspeţii au dorit să returneze mingea echipei gazdă, aşa cum se procedează în astfel de cazuri, dar mingea trimisă de Gabriel Crăciun de la Avîntul Jariştea a luat o traiectorie ciudată şi a intrat în poarta gazdelor. Jucătorii gazdelor şi spectatorii locali l-au luat la întrebări pe fostul jucător de la Petrolul Ploieşti şi Astra, dar acesta a încercat să le explice că a fost doar o greşeală. Înjurat preţ de cîteva secunde de spectatorii din Homocea, Crăciun a fost aplaudat imediat de aceştia, după ce le-a cerut coechipierilor să se dea la o parte pentru ca gazdele să marcheze la rîndul lor. Astfel, scorul a devenit 3 - 1, iar pînă la final, Viitorul Homocea a mai marcat încă o dată. Gazdele s-au instalat în fruntea clasamentului, avînd şase puncte, la fel ca Şoimii Mirceşti şi Voinţa Odobeşti. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei a doua:
Grupa A:
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Flacăra Urecheşti 5 – 1
Unirea Milcovul – AS Cîmpineanca 2 – 3
Şoimii Nărujei – Dinamo Tătăranu 0 – 4
Victoria Gugeşti – Energia Vulturu 2 – 2
Grupa Nord:
Voinţa Odobeşti  - Unirea Ţifeşti 2 – 1
Naţional Goleşti – FCM Adjud 10-1
FC Mărăşeşti – Şoimii Mirceşti 0 – 2
Viitorul Homocea – Avîntul Jariştea 4 - 1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.