Sport

Dupa o etapa neagra-vor sase puncte in fata a doua echipe puternice

Dan Chiriac
1 sep 2011 959 vizualizări
CSM Focsani - Rapid CFR Suceava si FC Panciu - Ceahlaul 2 Piatra Neamt, azi, de la orele 17.00, in etapa a treia a Ligii a treia


CSM Focsani va incerca sa se revanseze in fata propriilor spectatori dupa ce etapa trecuta a irosit doua din cele trei puncte obtinute in deplasare in prima etapa, la Galati. Vinerea trecuta, jucatorii CSM-ului nu au putut cistiga un meci care parea a fi accesibil in compania unei formatii din partea inferioara a clasamentului, ABC Stoicescu. Adversarul de azi este mult mai puternic, Rapid CFR Suceava fiind echipa care a acumulat sase puncte in clasament dupa doua etape. Mai mult, sucevenii se pot lauda ca au invins in prima etapa, in deplasare, scor 3 - 0, chiar pe ABC Stoicescu, formatie care a pus atitea probleme focsanenilor in runda precedenta. Dar cum la fotbal nici un meci nu seamana cu altul, elevii lui Adrian Toma si Aurel Pastia au speranta ca vor invinge in meciul de azi. Istoria intilnirilor directe dintre focsaneni si suceveni este favorabila focsanenilor, care au obtinut trei victorii si un egal din cele sase intilniri disputate. Misiunea focsanenilor nu va fi insa usoara, mai ales ca antrenorul jucator Adrian Toma este suspendat pentru acest joc dupa ce a fost eliminat in meciul trecut pentru doua cartonase galbene. Toma va incerca sa gaseasca solutii pentru atacul echipei, cele doua varinate posibile fiind introducerea lui Toader sau a lui Tirca in linia ofensiva, alaturi de Cosmin Milea. Prima formatie a focsanenilor ar putea arata astfel: Bors - Stanciu, Craciun, Stefan, Nistoroiu - Mindrescu, Sontu, Suvac, Sapunaru - Toader, Milea. Meciul de azi va fi condus de Horia Mladinovici - Bucuresti, Marius Constantin - Bucuresti si Lucian Moldovan - Onesti. Observatori sint Sorin Boca - Iasi si Ion Dauceanu - Tiulcea. FC Panciu are un meci foarte greu pe teren propriu in fata unei echipe care a cochetat in ultimii ani cu primele locuri in Liga a treia. Dupa infringerea suferita runda trecuta la Roznov, pancenii nu se gindesc decit la cele trei puncte puse in joc. Antrenorii Ionica Serea si Danut Bolocan le-au tinut mai multe sedinte jucatorilor si le-au explicat importanta acestui joc. Vrincenii au zero puncte dupa doua etape, e drept cu un meci mai putin disputat, dar obiectivele vrincenilor in acest an erau altele. In aceste conditii, meciul de azi are o importanta capitala. Presedintele pancenilor, Mihai Popescu, ne-a spus dupa primul joc in campionat ca este suparat pentru evolutia echipei, dar ca mult mai important este ca jucatorii sa treaca peste acest esec si sa aduca azi primele puncte pentru echipa. FC Panciu ar putea incepe cu urmatoarea formatie: Lazar - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Bucataru, Cioran, Tudor - Radu, Predoiu. “Speram sa-l recuperam si pe Costin in timpul cel mai scurt, pentru ca avem nevoie de serviicile sale”, ne-a mai spus Mihai Popescu. Partida de azi va fi codnusa de Florin Macovei - Galati, Catalin Perianu si Marcel Dragomir - ambii Braila. Observatori vor fi Ion Cristea - Bucuresti si Florin Brinzoi - Bucuresti.  (Dan CHIRIAC)


Partidele etapei a treia:


CSM Focsani - Rapid Suceava
FC Panciu - Petrotub Roman 
AS Bacau - FCM Dorohoiu
CSM Rimnicu Sarat - CSM Pascani
ABC Stoicescu - Aerostar Bacau
Sporting Suceava - Otelul 2 Galati
Cetate Tg. Neamt - Ceahlaul II Piatra Neamt
Poli Galati - va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.