Sport

Sala noua de dans pentru Clubul “TenDances”

Dan Chiriac
31 aug 2011 3036 vizualizări
Clubul focsanean si-a inagurat o sala noua cu o suprafata de peste 150 de metri patrati u peste o suta de dansatori sint asteptati sa profite de noua locatie u la sala de dans au fost inscrise persoane de 68 de ani, care au venit pentru relaxare

Clubul “TenDances” din Focsani a inagurat o noua sala de dans care are o suprafata de 150 de metri patrati. In aceasta locatie si in sala veche vor lucra cei 140 de dansatori inscrisi deja la cursuri, dar si cele peste o suta de persoane care sint asteptate sa vina sa ia lectii de dans. Antrenamentele se vor desfasura sub atenta supraveghere a antrenorului Razvan Toderasc si a instructorilor Cristina Murgu si Dragos Durbaca. “Lucrarile au durat aproape doua luni, iar investitia a fost una proprie. Speram sa aducem cit mai multa lume la sala de dans”, ne-a spus Florin Murgu, presedintele clubului de dans. Clubul focsanean se mindreste in acest moment cu doua perechi care au obtinut titlul national la clasa hobby. Robert Pintilie si Bianca Voinea sint cei mai buni din tara la 10-11 ani, iar Radu Marcas si Elena Gogean la 12-15 ani. Alte trei perechi de la clubul focsanean au rezultate notabile la intrecerile nationale. Razvan Bornac/ Sorina Ticau, Ciprian Tutui/ Cristina Voinea si Ionut Draghia/Sorina Teiseanu sint perechile care pot aduce rezultate notabile pentru dansul sportiv din Focsani. Urmatoarea competitie a sportivilor focsaneni este Cupa “Valentina” care va avea loc la Galati, pe 8 octombrie.


Persoane de la 4 la 68 de ani


Dansul sportiv atrage in ultima vreme tot mai multa lume. La “TenDances” au fost inscrise si persoane de virsta a treia. “Avem copii de la 4 ani si jumatate pina la 68 de ani. Cei de 68 de ani au renuntat in acest an, dar au invatat ceva dupa ce au venit la sala. Aceste persoane vin pentru miscare, pentru destindere, sa invete ceva nou. Adultii spun ca uita de toate problemele de acasa si se simt foarte bine. Avem si familii care vin la sala. Parintii intra la adulti, iar copii lor la grupele mici”, ne-a precizat Razvan Toderasc, antrenor la clubul focsanean. Acesta spune ca cei interesati gasesc la “TenDances” un mediu ambiental foarte bun, conditii de practicare a dansului in orice anotimp, cu aer conditionat sau caldura. “Dansatorii au avantajul de a lucra cu fosti campioni sau vicecampioni nationali si sa obtina tot timpul informatii noi. Noi participam tot timpul la seminare, pentru ca in dans, la fel ca si in moda, totul se schimba foarte repede”, ne-a mai spus Razvan Toderasc. Clubul “TenDances” organizeaza cursuri pentru dansuri standard - vals lent, vals vienez, tango, quickstep, fox-trot dar si dansuri latino-americane: samba, cha-cha, rumba, jive, passo-doble. Sportivii de performanta fac cite patru antrenamente pe zi, iar amatorii doar cite doua. “In procesul de pregatire oglinzile sint foarte importante. Copii pot sa-si vada miscarile pe care le executa si se pot corecta mai usor”, ne-a mai precizat Razvan Toderasc. Decebal, cel care a participat la emisiunea “Dansezi pentru tine” a fost inscris la clubul focsanean care ofera si sedinte de pregatire pentru tinerii indragostiti care vor sa ia lectii pentru nunta lor. In Focsani mai functioneaza Clubul de dans „Elite”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Florin, acum 4641 zile, 14 ore, 56 secunde
Frumoasa sala,nimic de zis, dar nu mai mintiti atat vis-a-vis de rezultate! Din dorinta de a castiga adepti,mintiti cu nerusinare!!!!!!!!!!!
emilia, acum 4641 zile, 14 ore, 4 minute, 41 secunde
Cand ati participatsi castigat trofee la Campionatul National si Cupa Romaniei?? Va rugam numai dezinformati cititorii!!!! Traiasca internetul-poti verifica orice informatie!
ofelia enache, acum 4641 zile, 19 ore, 8 minute, 2 secunde
Felicitari pentru sala! Scuze, dar sunteti penibili! cum adica cea mai buna pereche din tara la 10-11? Vedeti ca citesc si persoane care mai stiu cate ceva despre acest subiect! Exista site-ul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.