Sport

Interviu cu Mike Temwanjera: “Cine trece de grupa mortii poate sa se gindeasca la finala”

Dan Chiriac
30 aug 2011 2419 vizualizări
Atacantul Mike Temwanjera este sigur ca echipele care se vor califica din grupa din care face parte si Vasluiul pot visa la intilnirea care va avea loc in 2012 pe National Arena din Bucuresti

Atacantul din Zimbabwe a marcat golul decisiv al victoriei cu Brasovul din etapa de campionat desfasurata duminica si spera ca Vasluiul sa se redreseze si in competitia interna.

R.: Are sanse Vasluiul sa iasa din grupa Europa League?
M.T.: Sintem cotati cu ultima sansa, dar in fotbal s-au mai vazut surprize. Nu mergem la jocuri doar de dragul de a face act de prezenta. Va fi greu, dar si daca trecem de aceasta grupa ne putem gindi la orice, chiar la finala. Lazio Roma, Sporting Lisabona si Zurich sint cluburi celebre. Vasluiul este o echipa mica in Europa care se va bate pentru toate punctele puse in joc. Cine credea ca Urziceniul va face opt puncte in Liga Campionilor? Nimeni, dar le-au facut. In fotbalul de astazi nu mai exista favoriti.
R.: Care crezi ca e cea mai buna echipa din grupa?
M.T.: Cred ca Lazio Roma. Il au si pe Radu Stefan acolo si va fi interesant duelul. Sporting Lisabona vine dintr-un fotbal puternic si este o echipa redutabila. Zurich este si ea o formatie cu experienta in cupele europene.
R.: Victorie in campionat....
M.T.: E bine ca ne-am recuperat punctele pierdute cu Ceahlaul. Avem inca mari probleme de lot. Multi accidentati si asta se resimte. Speram ca acestia sa-si revina cit mai repede pentru a putea rezista pe toate fronturile.
R.: Ai dat gol decisiv. Cui i-l dedici?
M.T.: Familiei, colegilor si antrenorilor. Mi-am facut treaba, dar mai important este sa cistige echipa.  
R.: Cine e favorita la cistigarea titlului?
M.T.: E prea devreme. Vasluiul isi doreste sa ia titlul. A venit vremea sa luam si noi un trofeu. Am fost aproape mai tot timpul si cred ca meritam si noi sa cistigam ori Cupa, ori Campionatul.
R.: Cum e atmosfera in cadrul lotului?
M.T.: Buna. Sintem buni prieteni si asta se vede. Sintem foarte uniti si chiar daca s-a jucat cu multe improvizatii am reusit sa facem performanta. Cind am vent la Vaslui nu ma gindeam ca vom juca la un nivel atit de inalt. Am inteles ca se vor aduce mai multi jucatori si asta e bine.
R.: Nu ti-e teama ca iti vei pierde locul de titular?
M.T.: Nu exista asa ceva. Cine e mai in forma va juca. Sintem angrenati in trei competitii si este nevoie de toata lumea. Ne pregatim serios pentru a iesi din grupele Europa League. Vor avea viata grea si Lazio si Sporting Lisabona cu noi. O sa vedeti. (A consemnat Laurentiu MUSCALU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.