Sport

Ne fluiera rusii

Ziarul de Vrancea
30 aug 2011 567 vizualizări
Arbitrul rus Serghei Karasev va conduce la centru partida dintre echipa nationala a Luxemburgului si reprezentativa Romaniei, care se va disputa vineri, in grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

 Arbitrul ucrainean Serghei Dankovski va conduce la centru intilnirea dintre selectionatele de tineret ale Kazahstanului si Romaniei, care va avea loc vineri, la Almati, de la ora 16.00, in grupa a IX-a a preliminariilor Campionatului European under 21, editia 2011-2013.


Luxemburg stie sa cistige


Reprezentativa Luxemburgului a sustinut luni seara, in localitatea Erpeldange, un meci amical in compania echipei Fortuna Sittard (liga a douaolandeza), pe care l-a cistigat cu scorul de 3-1 (0-1), informeaza cotidianul Luxemburger Wort. Golurile au fost marcate de Kitenge, Voorn (autogol) si Bensi, respectiv Gommans. Selectionerul Luxemburgului, Luc Holtz, a dorit aceasta partida de de verificare pentru a pregati meciurile cu Romania (2 septembrie) si Albania (6 septembrie) din preliminariile CE 2012. Echipa Marelui Ducat a aratat astfel: Joubert - Schnell, Bukvici, Hoffmann, Collette - Bensi, Payal, Bettmer, C. Leweck - Joachim, Da Mota. Dupa pauza au mai intrat portarul Oberweis si jucatorii de cimp Jans, Malget, Kintziger, Janisch, Laterza, Kitenge I ntilnirea Luxemburg - Romania din preliminariile Euro-2012 se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, si va fi transmisa in direct de ProTV.


Banel pleaca in Franta


Mijlocasul Banel Nicolita va fi transferat la gruparea franceza AS Saint-Etienne, locul VIII dupa patru etape din Ligue 1, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali. "Ne-am inteles cu francezii, Banel a jucat ultimul meci la Steaua. Nu e importanta suma de transfer", a declarat Becali pentru MEDIAFAX. Banel Nicolita evolueaza la Steaua din 2005, el avind doua titluri de campion cu gruparea stelista. Totodata, Becalia mai anuntat ca fundasul nigerian Ifeanyi Emeghara urmeaza sa semneze un nou contract cu formatia "ros-albastra" dupa ce la sfirsitul sezonului precedent se renuntase la serviciile lui. "Emeghara semneaza acum cu Steaua. Ogararu, am vorbit cu el. Cert e ca el nu va veni la Steaua. Are si el contract acolo", a spus Becali.

Divort amiabil


Antrenorul spaniol José Murcia si-a reziliat, ieri, pe cale amiabila, contractul cu FC Brasov, din cauza unor probleme familiale, noul tehnician fiind numit Daniel Isaila. "Tin sa-i multumesc presedintelui Ioan Neculaie pentru sansa acordata de a antrena pe FC Brasov, o echipa importanta din Liga I. Din motive familiale sint nevoit sa ma intorc in Spania, astfel ca am convenit sa reziliem contractul pe cale amiabila. Voi fi mereu suporterul acestei echipe si sper ca FC Brasov sa isi indeplineasca obiectivele, pentru ca am incredere in potentialul acestui grup",a declarat Murcia.  Noul antrenor Daniel Isaila a condus ieri dimineata primul antrenament.  FC Brasov a facut pregatirea de vara sub comanda lui Antonio Conceiçao, a inceput campionatul cu Daniel Isaila pe banca tehnica iar in ultimele trei etape l-a avut antrenor principal pe Murcia. Sub comanda tehnicianului spaniol FC Brasov a cistigat meciul cu Sportul, si a pierdut cu Otelul si FC Vaslui.

Niculae a semnat cu Nancy


Atacantul Daniel Niculae si mijlocasul Thomas Mangani au semnat ieri cu gruparea Nancy, anunta cotidianul L'Equipe. Daniel Niculae si Thomas Mangani vor fi imprumutati pentru un sezon de clubul AS Monaco. Luni, tehnicianul echipei AS Monaco, Laurent Banide, declarase ca nu s-ar opune plecarii atacantului Daniel Niculae la alta grupare, precizind ca romanul are mai degraba caracteristicile unui jucator de prima liga, nu de esalon secund.


Anji il vrea si pe Vidic


Gruparea rusa Anji Mahacikala ofera 25 de milioane de lire sterline pentru fundasul formatiei Manchester United, sirbul Nemanja Vidic, anunta, marti, cotidianul The Sun. "Rusii vor un fundas de clasa dupa ce au achizitionat un atacant de mare clasa, pe Samuel Eto'o. Capitanul de la United, Vidic, 29 de ani, este numarul 1 pe lista lor", a scris The Sun. Insa, Sir Alex Ferguson, managerul de la Manchester United, nu vrea sa-si piarda liderul astfel ca nu va fi de acord cu transferul jucatorului adus in ianuarie 2006, de la Spartak Moscova, pentru sapte milioane de lire sterline


Se refuza si Chelsea


Gruparea Chelsea vrea sa-l transfere pe Raul Meireles de la Liverpool, daca nu ajunge la un acord cu Tottenham pentru Luka Modric, a anuntat cotidianul Daily Mirror. Tehnicianul formatiei Chelsea Andre Villas-Boas a lucrat pentru putin timp cu Meireles sezonul trecut inainte ca jucatorul sa treaca la Liverpool. Chelsea a oferit opt milioane de lire sterline si pe mijlocasul israelian Yossi Benayoun pentru a-l aduce pe Meireles pe Stamford Bridge. Conform Daily Mirror, oferta clubului Chelsea a fost respinsa de oficialii de la Liverpool, care asteapta o noua propunere.


Dunga, antrenor in Qatar


Fostul international brazilian Carlos Dunga va antrena echipa qatariota Al Rayyan, a anuntat un conducator al gruparii arabe, citat de AFP.  Dunga, in virsta de 47 de ani, capitan al echipei Braziliei campioana mondiala in 1994, ii succede in functie compatriotului sau Paulo Autuori, care a preluat conducerea echipei de tineret a Qatarului. Prima liga, Qatar Stars League, incepe in 16 septembrie


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.