Sport

Week-end aproape perfect pentru echipele de handbal

Dan Chiriac
28 aug 2011 1343 vizualizări
CSM Focsani a obtinut doua victorii in amicalele cu Stiinta Bucuresti .LPS Academica a cistigat doua din cele trei partide ale Cupei Vrancea




Iubitorii handbalului au avut parte de un sfirsit de saptamina incarcat, cu partide ale echipei masculine CSM Focsani, dar si ale junioarelor de la LPS Academica Focsani. Seniorii pregatiti de Lucian Tucan  au jucat foarte bine in fata echipei Stiinta Universitar Bucuresti, una dintre candidatele la promovare. Focsanenii s-au bazat in aceste jocuri si pe serviciile a doi jucatori transferati la Focsani in aceasta vara. Muntean - HC Alba Iulia si Busuioc -  LPS Piatra Neamt au fost testati in aceste partide de catre antrenorul Lucian Tucan. Partida de simbata seara a fost echilibrata doar in prima repriza, cind ambele echipe au condus pe tabela de marcaj. La pauza, rezultatul a fost egal, 13-13. Numai ca, in repriza a doua, focsanenii au facut un joc aproape perfect si au cistigat detasat la 11 goluri. Antrenorul Lucian Tucan s-a bazat pe urmatorii jucatori: Rusu, Closca, Nemut, Muntean, Popa, Neata, Negrea, Busuioc, Anca, Maftei, Voicu, Stancu, Prodan, Necoara, Secara, Becica. Duminica dimineata, focsanenii au obtinut a doua victorie si au invins cu 25-24, intr-un meci decis pe final „Am rezolvat cu ajutorul unui sponsor transferurile celor doi jucatori de la Alba Iulia si Piatra Neamt. Sint multumit de evolutia baietilor. Fata de cum ne-am strins la pregatire, am facut doua jocuri bune. Saptamina viitoare vrem sa jucam doua partide in deplasare cu echipa bucuresteana”, ne-a spus Lucian Tucan, antrenorul echipei focsanene.

Cupa Vrancea FRH 75” desfasurata la Focsani a fost cistigata de formatia Liceului „Nikos Mozes” Tg. Secuiesc.


Echipa din Covasna a  cistigat toate jocurile disputate. LPS Academica Focsani a avut o evolutie meritorie, terminind pe locul doi. Focsanencele au invins cu 28-24 pe LPS Braila si cu 28-19 pe LPS Bacau si au pierdut finala jucata ieri dimineata cu 18-26 in fata echipei din Tg. Secuiesc. „Am avut mai multe jucatoare accidentate si am preferat sa nu le introducem pe teren. Nu ne intereseaza rezultatele de la amicale, vrem sa cistigam in campionat. Am jucat doar cu jucatoarele de anul trecut, fara sa le folosim pe cele pe care le-am transferat in aceasta vara”, ne-a spus Emil Crihana, sponsorul echipei LPS Academica. Formatia focsaneana isi va afla azi adversarele din serie. In functie de acestea, LPS Academica isi va programa alte partide de pregatire. Miercuri, la Focsani, ar urma sa vina LPS Ploiesti. La finalul saptaminii, Academica ar putea juca la Tg. Secuiesc cu echipa locala si cu CSS Sighisoara. „Daca picam impreuna in campionat vom anula aceste meciuri de pregatire”, a precizat Crihana. (Dan  CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.