Sport

Maria Rauta, vicecampioana nationala la paralele

Dan Chiriac
28 aug 2011 740 vizualizări
Aceasta a fost cea mai buna la individual compus si a concurat in alte trei finale .Nastase si Orhean s-au intors de acasa pentru a evolua in finalele pe aparate





Gimnasta focsaneana Maria Rauta a reusit o performanta deosebita la campionatele nationale de maestri ce se desfasoara la Onesti. Sportiva legitimata la CSS Gimnastica Focsani a obtinut medalia de argint in finala de la paralele. Performanta focsanencei este remarcabila, in conditiile in care adversarele sale au fost senioarele, sportive ce au cu trei sau patru ani mai mult decit Rauta. Aceasta a mai concurat in alte trei finale pe aparate. “Este un rezultat meritoriu, in conditiile in care ne-am dus cu o echipa foarte mica de virsta. Este mai mult decit ne-am asteptat si este important ca am adus puncte clubului. Pe linga medalie, Maria Rauta a ocupat locul patru la sarituri si birna si locul cinci la sol. De asemenea, Maria Rauta a fost cea mai buna la individual compus, la sperante, dar aici nu s-a acordat un titlu oficial”, ne-a spus Adriana Lescovar, direcorea clubului CSS Gimnastica Focsani. Maria Rauta a acumulat la individual 54, 200 de puncte. Sportiva nu se va intoarce la Focsani, ci va pleca intr-un circuit la Bucuresti si Deva unde se va pregati alaturi de lotul national. La rindul lor, Denisa Nastase si Aida Orheanu au obtinut calificarea in finalele pe aparate. “A fost o mare surpriza. Vineri am stiut ca nu s-au calificat si le-am trimis acasa. Apoi am aflat ca trebuie sa urce pe aparate in finala si am fost nevoiti sa le chemam inapoi. Au facut naveta Focsani - Onesti. Nu au avut forta sa urce pe podium, dar simpla calificare reprezinta o performanta. Au 12 ani si au concurat cu senioarele”, ne-a mai spus antrenoarea Adriana Lescovar. Organizarea nationalelor de maestri a fost apreciata de toti cei prezenti, inclusiv de nationala Marii Britanii, care a adus la Onesti cele mai bune sportive. Joi, o alta sportiva de la CSS Focsani, Diana Damian va pleca la Deva, fiind convocata la lotul national al junioarelor. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.