Sport

Echipele vrincene cauta sa obtina puncte in etapa a doua

Dan Chiriac
25 aug 2011 921 vizualizări
CSM Focsani - ABC Stoicescu, azi, orele 18.00, pe stadionul “Milcovul” u Ceahlaul 2 Piatra Neamt - FC Panciu se joaca tot de la orele 18.00, la Roznov, pe terenul sintetic

Echipe vrincene vor disputa azi partidele din cadrul etapei a doua a Ligii a treia la fotbal. Dupa debutul in forta din prima etapa, CSM Focsani are azi o misiune aparent usoara in fata echipei ABC Stoicescu. Buzoienii au promovat anul trecut in Liga a treia dupa ce au invins la baraj pe FCM Adjud, intr-o partida atipica, in care adjudenii au parut echipa mai puternica, dar buzoienii au fost cei care au cistigat la final. Echipa din Stoicescu nu a realizat prea multe puncte in sezonul trecut si au retrogradat in Liga a patra. Numai ca, la reorganizarea facuta la Federatia Romana de Fotbal, buzoienii au primit un loc in Liga a treia. In mod normal, CSM nu ar trebui sa aiba probleme in fata unei echipe care a pierdut in prima etapa cu scorul de 3 - 0 pe teren propriu. In schimb, echipa pregatita de Adrian Toma si Aurel Pastia a debutat in forta in acest campionat, cistigind in deplasare, la Galati, pe terenul celor de la Politehnica. Scorul a fost de 3 - 2 pentru CSM, dupa golurile marcate de Milea, Stefan si Toma. In mod normal, meciul de azi este de “1 solist”, dar in fotbal pot aparea oricind surprize. Antrenorii focsanenilor le-au cerut jucatorilor sa trateze jocul cu toata seriozitatea pentru ca punctele obtinute la Galati sa nu fie irosite cu usurinta. CSM Focsani ar putea incepe jocul de azi cu urmatoarea formatie: Bors - Stanciu, Craciun, Stefan, Nistoroiu - Mindrescu, Suvac, Toader, Sapunaru - Milea, Toma. Meciul de pe stadionul “Milcovul” va fi condus de o brigada formata din Catalin Rotaru, ajutat la cele doua linii de Marius Bratianu si Marius Titirisca - toti din Braila. Observatori sint Horia Abrudan - Bacau si Dorel Purdea - Bucuresti.


Pancenii au meci dificil la Neamt


FC Panciu va debuta in campionat abia in etapa a doua. Pancenii au stat in prima runda, dupa ce formatia ACS Odorheiul Secuiesc s-a tretras din campionat. Vrincenii au un meci dificil la Piatra Neamt, in fata echipei secunde a Ceahlaului. Cu toate acestea, elevii lui Ionica Serea si Danut Bolocan si-au propus sa obtina cele trei puncte. In acest sens, tehnicienii formatiei dintre vii se vor putea baza si pe mare parte din jucatorii accidentati in perioada precompetitionala. Doar Costin si Galateanu sint in continuare indisponibili. Serea ar putea trimite pe teren urmatoarea formatie: Lazar - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Bucataru, Dutu, Tudor - Radu, Predoiu. Partida va avea loc pe stadionul sintetic de la Rozniov si va fi condusa la centru de Ciprian Amarandei - Vaslui, ajutat la cele doua margini de Adrian Noroc si Adrian Vornicu - ambii din Botosani. Observatorii jocului sint Sorin Boca -Iasi si Vasile Palade - Pascani. Vrancea va avea doi observatori la partidele de azi din cadrul Ligii a treia. Stan Gheorghiu este observator de joc la meciul CSM Pascani - AS Bacau, iar Vasile Burga a fost desemnat observator de arbitrii la partida dintre Otelul 2 Galati si CSM Rimnicu Sarat. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei de azi:
CSM Focsani - ABC Stoicescu
Ceahlaul 2 Piatra Neamt - FC Panciu
CSM Pascani - AS Bacau
Otelul 2 Galati - CSM Rimnicu Sarat
Aerostar Bacau - Poli Galati
Petrotub Roman - Sporting Suceava
Rapid Suceava - FCM Dorohoi
Cetate Tg. Neamt va sta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.