Sport

6 milioane de euro

Ziarul de Vrancea
22 aug 2011 884 vizualizări
Atit va plati clubul Udinese pentru transferul dinamovistului Gabriel Torje

Presedintele Cristian Borcea spune ca el va juca pentru Dinamo in meciurile cu Vorskla si Otelul
Mijlocasul Gabriel Torje a fost transferat de Dinamo la Udinese in schimbul sumei de 6 milioane de euro, el semnind contractul in noaptea de duminica spre luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului dinamovist. Udinese va plati clubului Dinamo imediat suma de 4 milioane de euro, iar restul de doua milioane va ajunge in conturile gruparii bucurestene in vara anului viitor. In plus, daca jucatorul va fi vindut mai departe de Udinese, Dinamo va mai primi un milion de euro. Torje va efectua vizita medicala vineri si simbata. Detaliile contractului lui Torje vor fi facute publice dupa meciul pe care Dinamo il va disputa, joi, cu Vorskla Poltava, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, pentru a nu-l influenta in niciun fel pe jucator. Gabriel Torje, cu noua selectii in nationala Romaniei, a fost achizitionat de Dinamo in 2008 pentru doua milioane de euro. In virsta de 21 de ani, Torje ar putea evolua cu Udinese in grupele Ligii Campionilor, in cazul in care italienii trec de Arsenal Londra, in play-off-ul competitiei. In tur, englezii s-au impus cu scorul de 1-0.
Presedinitele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, ieri, ca nu crede ca s-au mai vindut jucatori din Europa de Est pe o suma atit de mare precum cea pe care gruparea "alb-rosie" o va incasa din transferul lui Gabriel Torje la Udinese, refuzind insa sa precizeze valoarea tranzactiei.Oficialul dinamovist a precizat ca mijlocasul va evolua pentru echipa din soseaua Stefan cel Mare atit in meciul retur din play-off-ul Ligii Europa, cu Vorskla Poltava, cit si in partida cu Otelul Galati, din etapa etapa a V-a a Ligii I: "Nu am ramas fara Torje, deocamdata nu a plecat nicaieri. Indiferent de oferta, discutam dupa meciul de joi si de duminica. E bine ca avem oferte pentru jucatori. Nu cred ca s-au mai vindut jucatori in Europa de Est pe aceasta suma. Nu am vrut sa stam la discutii decit dupa meciurile de joi si de duminica. Daca este singurul care are oferte concrete se poate spune ca Torje este cel mai bun jucator din campionatul intern. O sa-l vedeti si joi si duminica, si dupa aceea discutam. Daca ar fi ceva concret ar pleca de acum". Intrebat daca i se pare corecta suma de sapte milioane de euro pe care ar urma sa o incaseze Dinamo in cazul in care Torje va fi transferat de catre Udinese la o alta grupare, Borcea a spus: "Torje valoreaza mult mai mult. Nu discutam de bani". Cristi Borcea a precizat faptul ca in cazul in care transferul lui Torje va fi perfectat, Dinamo va achizitiona alti doi jucatori.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.