Sport

"Nu o sa fiu plin de fite dupa golul cu Petrolul"

Ziarul de Vrancea
15 aug 2011 645 vizualizări
Daniel Pancu spune ca si-a facut doar datoria de atacant in partida cistigata cu Petrolul Ploiesti si nu vrea sa fie considerat mai special decit ceilalti colegi de echipa u Pancu viseaza sa-si incheie cariera la Rapid si sa joace cu echipa giulesteana in Liga Campionilor


R.: Din nou decisiv...

D.P.: Nu vreau ca acest gol sa fie facut mai important decit este. Mi-am facut datoria si nimic mai mult. Toata faza a fost lucrata. Alexe si Apostol au si ei meritul lor la gol. E un gol de trei puncte si sper sa nu fie nici primul si nici ultimul din acest sezon. Nu sint salvatorul Rapidului. Nu sint un fitos sa ma dau mare dupa un gol normal de campionat.

R.: Le pregatesti o "boaba" si polonezilor in Europa League?

D.P.: M-as bucura sa marchez si in cupele europene. Echipa este mai importanta decit reusita unuia dintre jucatori. Fiecare dintre noi trebuie sa dam totul pentru a ne califica. Toti jucatorii sint importanti la o echipa cum e Rapid. Polonezii sint o echipa buna, dar cred ca ii vom scoate pentru ca avem experienta mai mare.

R.: Victorie meritata in fata Petrolului?

D.P.: Am ratat foarte mult in prima parte a jocului si asta a dat incredere echipei adverse. Nu a mai fost luciditate in partea a doua pentru ca intrasem in criza de timp. Se simte si faptul ca nu jucam pe Giulesti. Suporterii de acolo ne lipsesc. Trebuie rezolvata repede aceasta problema daca se vrea performanta. Nu poti juca meciurile pe unde apuci.

R.: Cine e favorita la titlu?

D.P.: Nu cred ca se poate spune acum despre o favorita la titlu. Este clar ca Rapidul se va bate pentru primul loc. Cu totii ne dorim sa cistigam campionatul.

R.: Cit crezi ca mai poti juca?

D.P.: Pina la 37-38 de ani. Poate pina la 40 de ani. Nu stiu. Sanatos sa fiu si o sa mai revedem. Sincer, nu mi-am pus aceasta problema. Simt ca mai pot. M-am pregatit foarte bine si sint ca la a doua tinerete. Razvan Lucescu ne mobilizeaza foarte bine pentru fiecare partida si sper sa ne facem treaba si sa cistigam tot.

R.: George Copos spune ca unii jucatori nu s-au prezentat concentrati suta la suta la meciul cu Petrolul. Esti de acord?

D.P.: E bine ca am cistigat. Este parerea patronului echipei. Pune presiune si mai multa, dar eu cred ca toti jucatorii au dat tot ce aveau mai bun pentru a cistiga cu Petrolul.

R.: Liga Campionilor...

D.P.: Ar fi extraordinar pentru toti rapidistii. Ne gindim doar la noi si la meciurile pe care le avem de jucat. Campionatul este abia la inceput. E mult de munca. In Romania este un fotbal nebun. Te macina la maximum. La Rapid exista o atmosfera de grup excelenta si sint caractere tari. (A consemnat Laurentiu MUSCALU)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.