Sport

"Ii voi intreba pe jucatori daca vor sa mearga in cantonament"

Dan Chiriac
12 aug 2011 505 vizualizări
u antrenorul echipei de futsal, participanta in Liga intii, a ajuns in situatia de a se consulta cu jucatorii asupra programului de pregatire, din cauza restantelor salariale u unii jucatori au ales sa renunte pentru moment, dar ar putea reveni u United Galati - CSM Focsani 6 -5 (4 - 2), intr-o partida amicala jucata ieri la Galati



Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut la limita amicalul jucat ieri dupa-amiaza la Galati, in compania vicecampioanei Romaniei, United Galati. Partida a avut loc pe malul Dunarii, gazdele impunindu-se cu 6 - 5 (4 - 2). Golurile focsanenilor au fost marcate de Sava - 2, Alecsandrescu, Munteanu si Sararu. “Am facut un meci foarte bun, am ratat multe ocazii, iar la final am pierdut la limita”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Pentru focsaneni, acesta a fost primul meci de verificare disputat in compania unui adversar din prima liga. Pina acum, jucatorii focsaneni au jucat doar doua partide amicale la Marasesti cu campioana judeteana Fan club Steaua Marasesti. CSM s-a impus cu 7 - 4 si 9 - 3, dar antrenorii au considerat atunci ca au fost doar jocuri de antrenament. “Meciul de la Galati a fost primul amical adevarat disputat in compania echipei care a ocupat locul doi in campionatul trecut si a jucat finala Cupei Romaniei. A fost o pregatire foarte utila si ii felicit pe baieti pentru ca au avut ocazia sa invinga in acest joc. Am ratat insa foarte mult. Am avut de doua ori posibilitatea sa marcam cu poarta goala, de patru ori singuri cu portarul, dar sintem in faza de pregatire si important e sa marcam in campionat”, a mai spus Petrache Gurguiatu. Acesta a folosit in partida de ieri o echipa improvizata, fara mai multi jucatori, care au ales sa renunte pentru moment la echipa. Fara Chivu, Burcacel, Toader sau Patrascu, adica o intreaga linie de joc, focsanenii au tinut piept vicecampioanei Romaniei, United Galati. Pe teren au intrat Bors, Sararu, Curteanu, S. Popa, Alecsandrescu, Chetreanu, S. Sava si Munteanu. A lipsit si Elvis Ilas, aflat cu echipa pe care o antreneaza la Brasov Juniors Cup.



Fara salarii, echipa s-ar putea desfiinta


Lipsa jucatorilor de la echipa nu are legatura cu vreo accidentare sau vreo alta problema personala. Unii jucatori se reorienteaza spre fotbalul la iarba, in conditiile in care clubul CSM Focsani 2007 nu a platit salariile de mai multe luni. Mai mult, s-a ajuns la situatia incredibila pentru o echipa de prima liga ca antrenorii sa-i intrebe pe jucatori daca vor sa mearga la meciuri sau in cantonament. “In mod normal, la jumatatea lunii august ar trebui sa mergem in cantonament la Galaciuc. Dar ii voi intreba pe jucatori daca vor sa mergem intr-un stagiu de pregatire. In conditiile in care acestia nu au luat bani de mai multe luni nu putem sa-i obligam sa faca nimic. Am incercat sa-i fac sa inteleaga sa aiba rabdare, pentru ca este criza si sper sa astepte pina la rectificarea de pe 30 august. Vom vedea ce se va intimpla atunci si daca nu se rezolva nimic, ne vom da la o parte. Nu poti sa tragi de un om la antrenamente sau la meciuri daca nu-l platesti cu lunile. Nu asa se face sport la o echipa de Liga intii”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. In mod normal, daca vor exista bani, echipa de futsal are ca obiectiv in acest sezon calificarea in play-off si accederea intr-o faza superioara a Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.