Sport

Handbalul si voleiul luate la ochi de Comitetul Director-Petre Plopeanu: Trebuie un management superior pentru a avea rezultate

Dan Chiriac
12 aug 2011 1077 vizualizări
u directorul Comitetului Director de la CSM Focsani 2007 a facut o analiza a sectiilor clubului municipalitatii u daca fotbalul constituie prima surpriza placuta a sezonului 2011/2012, handbalul si voleiul au intrat in atentia conducerii dupa mai multe transferuri de jucatori u “nu au o sticla de apa minerala la meci”, este nemultumirea lui Plopeanu legat de organizarea la clubul CSM 2007


Directorul Comitetului Director de la CSM Focsani 2007 a acceptat sa faca o analiza a sectiilor clubului municipalitatii focsanene si a punctat cele mai importante aspecte din activitatea clubului. Petre Plopeanu crede ca mai este nevoie de 200.000 de lei pentru ca sportivii sa-si incaseze toate salariile restante si ca cele noua sectii ale clubului sa poate participa la competitiile programate pina la finalul anului. Ziarul de Vrancea va dezvaluie intr-un interviu cu Petre Plopeanu problemele existente la club.
R: Sportivii se pling ca au restante la salarii. Cind isi vor lua banii?
P.P.: Acum s-a facut o rectificare de buget pentru scoli. Speram ca la urmatoarea sedinta sa facem o rectificare si pentru sport, dar asta nu depinde de mine. Stim cu totii ca este criza, dar avem sperante ca vom rezolva situatia. Sportivii au de incasat salariile pe ultimele trei luni. Situatia este la fel la toate sectiile clubului CSM 2007.
R: Ce solutii se pot gasi? Toata lumea se plinge ca nu are bani…
P.P.: Solutii trebuie gasite la nivelul sectiilor. La fiecare echipa exista fosti jucatori de performanta si s-ar putea gasi un sponsor. E adevarat ca lumea e reticenta cu sportul in ultima vreme, dar antrenorii ar trebui sa stie pe cine sa traga linga echipa. 
R: Au inceput sa plece jucatorii. Se pling ca nu si-au luat salariile…
P.P.: Sint suparat pe cei de la handbal pentru ca ca i-au dat drumul liber de contract lui Marian Stan. Adica noi l-am platit, am investit, iar cei de la handbal i-au dat drumul fara sa spuna nimic. Adica noi cei de la Comitetul Director am fost sfidati. Antrenorul si jucatorul trebuia sa vina la negocieri sa vedem daca putem sa-i dam mai mult si in caz contrar sa plece la Vaslui.
R: Si la volei au plecat multe jucatoare….
P.P.: Da, am vorbit si cu d-nul Radulescu si mi-a spus ca va juca in campionat cu mai multe junioare. Si acolo este de discutat cum au plecat jucatoarele de la echipa. Sa vedem daca tot libere de contract.
R: Fotbalul incepe sa-si revina...
P.P.: Pentru noi este surpriza placuta din acest moment. Chiar am fost la meciul de cupa si mi-a placut echipa. Se vede ca formatia este pregatita. De altfel am trecut doua zile si in cantonament si am ramas surprins de disicplina si de cit de constiinciosi erau jucatorii. Se vede ca sint tineri, ca nu au exeprienta, dar e clar ca Toma face treaba si poate iesi ceva bun. Au nevoie de ceva sponsori si de multa incredere. Noi o sa-i ajutam in continuare si eu personal o sa fiu alaturi de ei. Dar nu pot sa nu remarc ca jucatorii nu au avut o sticla de apa minerala la pauza. Trebuie o alta organizare si implicare si sa le dam celor care merita mai multa atentie din partea clubului.
R: Futsalul este sectia cu cele mai bune rezultate…
P.P.: E adevarat si este sectia care are cele mai mici cheltuieli. Au primit din partea Federatiei Romane de Fotbal 4.500 de euro, bani cu care reusesc sa completeze bugetul. Voi merge sa-i vad la lucru si pe ei si avem sperante in rezultate similare cu cele din ultimii ani. 
R: Sporturile individuale au adus rezultate. Ce asteptari exista in continuare?
P.P.: Rezultatele conteaza si nu putem spera decit la alte performante. Judo sau atletismul au facut rezultate excelente in acest an.
R: Comitetul Director este multumit de felul in care este condus clubul municipalitatii?
P.P.: Nu suta la suta. E un club de performanta si numai cu un management superior putem avea rezultate mai bune.
R: Ce buget veti solicita Consiliului Local Focsani pentru a duce la bun sfirsit acest an?
P. P. Pentru a plati toate salariile sportivilor si pentru a acoperi competitiile am avea nevoie, in prima faza, de 200.000 de lei. Dar va veni un contabil nou la club si vom vedea exact situatia financiara a fiecarei sectii. (A consemnat Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.