Sport

Gimnastele se pregatesc pentru nationalele de maestri

Dan Chiriac
9 aug 2011 922 vizualizări
Sportivele de la CSS Gimnastica Focsani se pregatesc pentru campionatele nationale de maestri care vor avea loc la Onesti.

In perioada 27-29 august, orasul Nadiei Comaneci va gazdui competitia nationala ce va aduna la start cele mai bune gimnaste din tara. Clubul focsanean spera la obtinerea unei medalii, dar obiectivul pare greu de indeplinit in conditiile in care a aparut o noua indisponibilitate. “Oricum aveam cele mai mici gimnaste si participam doar cu derogare privind virsta. Acum am aflat ca Andreea Rotaru nu poate lua parte la aceste campionate pentru ca va pleca in perioada respectiva in Italia. In aceste conditii ne vedem nevoiti sa aliniem o echipa cu doar trei sportive, Maria Rauta, Aida Orheanu si Denisa Nastase. Va fi foarte greu pentru ca vor puncta trei din trei sportive si orice ratare inseamna un punct pierdut. Aveam sperante la locul trei dupa Dinamo si Deva, dar in conditiile actuale nu putem sa prindem podiumul decit daca ne autodepasim”, ne-a spus antrenoarea Adriana Lescovar. La campionatele de maestri de la Onesti vor lua parte cele mai valoroase gimnaste din tara, cel mai cunoscut nume fiind cel al Sandei Isbasa, multipla medaliata la nationale, europene si mondiale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.