Sport

Valsul selectionerilor

Ziarul de Vrancea
8 aug 2011 801 vizualizări
* John Toshack a preluat Macedonia, iar Sebastiao Lazaroni, nationala Qatarului


* Galezul John Toshack, fost antrenor al formatiei Real Madrid, a fost numit, duminica, in functia de selectioner al echipei Macedoniei, avind drept obiectiv calificarea la Cupa Mondiala din 2014, a anuntat federatia locala (FFM), "Sint recunoscator ca FFM ca m-a ales sa fiu managerul echipei nationale. Oamenii au fost foarte draguti si mi-au dat impresia ca vom putea munci foarte bine pentru a ajunge acolo unde fotbalul macedonean nu a fost nicicind", a declarat Toshack la BBC. Toshack, in virsta de 62 de ani, care a antrenat pe Real Sociedad si Real Madrid, a ocupat postul de selectioner al tarii Galilor in perioada 2004-2010.  Macedonia nu s-a calificat niciodata la turneul finalei al Cupei Mondiale sau Campionatului European. In preliminariile CM-2014, Macedonia intilneste Serbia, Croatia, Belgia, Scotia si Tara Galilor.
* Reprezentativa Qatarului are un nou selectioner, dupa ce sirbul Milovan Rajevac a fost inlocuit de brazilianul Sebastiao Lazaroni. Sebastiao Lazaroni, in virsta de 61 de ani, cunoaste foarte bine zona, el antrenind pe Qatar FC in 2008 si 2009. De asemenea, el a mai antrenat formatiile Al-Ahly Doha, Al Hilal si Al Arabi. In perioada 1990-1992, Lazaroni a antrenat Fiorentina, unde l-a avut ca elev pe Marius Lacatus.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.