Sport

FC Panciu invinsa de principala candidata la promovare

Dan Chiriac
7 aug 2011 1640 vizualizări
FC Panciu a pierdut amicalul desfasurat simbata dimineata la Bacau in compania formatiei locale ASC Bacau. Formatia gazda s-a impus cu scorul de 1 - 0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Blanaru in minutul 41.

Radu si Predoiu au ratat dupa pauza din situatii favorabile. Antrenorii Ionica Serea si Danut Bolocan nu s-au putut baza nici la acest meci pe serviciile mai multor jucatori, care sint accidentati. Doar Rodinel Stan si-a revenit si a jucat pe tot parcursul jocului. FC Panciu a evoluat cu: Lazar (Cernat) – Voinea, Balaita (Ionica), Stan, Mihai (G. Stoian) – Bahica (Besa), Bira, Tudor (Corbea) – Radu, Predoiu. Pancenii l-au testat la acest meci pe Bahica, fost jucator la Politehnica Galati. Acesta a fost schimbat dupa doar 28 de minute. Marti, FC Panciu va juca in Cupa Romaniei, in deplasare cu Viticultorul Breaza, cistigatoarea fazei judetene Buzau. Meciul va fi condus la centru de brasoveanul Florin Ghimbasan, ajutat la cele doua linii de Peter Joszef - Sf. Gheorghe si Imre Bucsi - Sf. Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.