Sport

FC Panciu invinsa de Rapid Suceava

Dan Chiriac
25 iul 2011 517 vizualizări
Sucevenii s-au impus cu 1 - 0 intr-un amical jucat ieri dimineata

FC Panciu a pierdut cu 1 - 0 amicalul disputat ieri in compania echipei Rapid Suceava. Unicul gol al meciului a fost marcat in repriza a doua. Antrenorii Ionica Serea si Danut Bolocan au folosit urmatoarea formatie: Lazar - Voinea, Ionica, Cioran, Besa - Stoian, Bira, Dutu, Cl. Mihai - Predoiu (75 Costin), Radu. Cei doi antrenori au trimis in teren mai multe rezerve, in conditiile in care unii titulari au fost odihniti. Gurguiatu, R. Stan, Bucataru, Tudor, Corbea sau M. Stoian au privit jocul din tribune. De asemenea, Galateanu, care are umarul dislocat a fost menajat pentru acest joc. "Nu ne-a interesat prea mult rezultatul. Jucatorii sint obositi dupa acest cantonament, asa incit antrenorii au decis sa menajeze mai multi jucatori. Meciul era programat de mai multa vreme, asa incit nu puteam sa-l anulam. Am jucat cu 11 jucatori aproape tot meciul, doar Costin intrind in teren in ultimul sfert de ora. Restul au fost menajati", ne-a spus Raul Cioran, delegatul formatiei vrincene. Astfel, vrincenii au pierdut al doilea amical din perioada de pregatire, dupa ce la mijlocul saptaminii trecute au cedat cu 0 -4 in fata celor de la Callatis Mangalia din liga a doua. Vineri seara, FC Panciu a mai disputat o partida de pregatire in compania formatiei Minerul Iacobeni. Pancenii s-au impus cu 4 - 1, dupa golurile marcate de Predoiu - 3 si Cl. Mihai. A fost a doua intilnire dintre cele doua formatii, dupa ce la inceputul cantonamentului, vrincenii s-au impus in prima partida cu 4 - 2. In meciul de vineri seara, FC Panciu a jucat cu urmatoarea formatie: Lazar - Voinea, Gurguiatu, Besa, Cl. Mihai - Stoian, Cioran, Dutu, Galateanu - Predoiu, Radu. Au mai intrat: Bunghez, Bira, Corbea, Costin. Vrincenii vor mai sta la Vatra Dornei inca doua zile, urmind sa revina apoi acasa. FC Panciu va juca urmatoarele partide amicale cu Politehnica Galati, miercuri la Galati si simbata viitoare la Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.