Sport

Prosport pleaca in Grecia

Dan Chiriac
25 iul 2011 566 vizualizări
Copiii de la clubul focsanean vor avea adversari redutabili: PAOK Salonic, Iraklis Salonic, AEK Atena si OFI Creta

Trei grupe de copii ale Scolii de Fotbal Prosport vor pleca in perioada 15-24 august la un turneu de pregatire in Grecia. Prosport va juca patru meciuri amicale in cantonamentul din Grecia. Adversarii sint redutabili. PAOK Salonic, Iraklis Salonic, OFI Creta si AEK Atena, sint numele care se afla pe lista turneului. Mai mult, juniorii de la Prosport se vor intilni cu Ladislau Boloni, antrenorul echipei PAOK Salonic. La aceasta echipa s-a transferat, de curind, si fostul rapidist Costin Lazar. "Prosport Focsani a ales pentru vara aceasta sa participe la un turneu in Grecia. Sint echipe foarte bune si copiii au nevoie de o asemenea experienta. Vom intilni echipe puternice. S-a discutat si cu domnul Ladislau Boloni, antrenorul celor de la PAOK Salonic, el fiind acord ca delegatia Prosport sa asiste la o sedinta de pregatire a grecilor. Boloni va acorda autografe copiilor de la Prosport si le va impartasi din experienta sa de jucator si antrenor. "Loti" Boloni l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, a cistigat titlul in Portugalia si a antrenat in campionatul Frantei echipe de prestigiu. La Salonic, la primul antrenament al celor de la PAOK, in tribunele stadionului au fost 10.000 de fani", se arata in comunicatul de presa al celor de la Prosport. Clubul focsanean anunta ca va organiza in perioada urmatoare si alte intreceri. In august va avea loc "Cupa Parintilor", la care se vor intrece formatii alcatuite din jucatori care au copii la clubul Prosport. De asemenea, in lunile septembrie si octombrie, se vor organiza alte doua competitii rezervate copiilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739420 zile, 13 ore, 26 minute, 10 secunde
Primii ca de obicei in tot ceea ce fac pentru fotbalul juvenil in Vrancea.Sunt convins ca de copiii legitimati aici vom mai auzi peste cativa ani, la echipele mari ale Ligii 1 sau de ce nu chiar la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.