Sport

Catalin Voicu, in linie dreapta spre Balcaniada din Turcia

Dan Chiriac
14 iul 2011 482 vizualizări
Acesta vizeaza o medalie si se pregateste pentru europenele de la Tallin

Atletului Catalin Voicu, legitimat la Liceul cu Program Sportiv Focsani, multiplu campion national si international la 800 si 1.000 de metri, a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru Balcaniada din Turcia si pentru europenele din Estonia. "Azi plecam la Bucuresti si ne alaturam lotului national. Mergem la campionatele balcanice de juniori mari ce au loc in Turcia, la Edirne. Simbata si duminica, Catalin Voicu va alerga in proba de 800 de metri, iar obiectivul nostru este obtinerea unei medalii. Imediat dupa ce ne vom intoarce din Turcia vom demara pregatirile pentru europenele din Estonia. Sportivul va pleca cu avionul de la Bucuresti, de data aceasta singur. Fiind vorba de campionatele europene, cerintele sint mai mari, iar noi avem incredere ca atletul de la LPS poate prinde finala de opt", ne-a spus antrenorul Gicu Alecsandrescu. Cariera lui Catalin Voicu este plina de medalii la juniori. In 2008, acesta a obtinut medalia de bronz la campionatele nationale, la doar o luna si jumatate dupa ce s-a apucat de sport. In 2009, sportivul a cistigat titlurile nationale in sala si in aer liber si a participat la campionatele mondiale de cadeti unde nu am trecut de calificari. In 2010, Voicu a devenit din nou dublu campion national si a luat parte la trialul de la Moscova obtinind locul opt in Europa in proba de 1.000 de metri. Anul trecut, la Balcaniada ce s-a desfasurat tot in Turcia, Voicu s-a clasat al doilea. In acest an, sportivul pregatit de Gicu Alecsandrescu a obtinut doua medalii, titlul national la juniori mari si de vicecampion national la tineret. Acesta a mai participat la internationalele Romaniei, unde s-a clasat al cincela. Toata lumea asteapta saltul sportivului spre seniorat. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.