Sport

Golestiul da vina pe PDL pentru neinscrierea in Liga a treia

Ziarul de Vrancea
14 iul 2011 704 vizualizări
Desi nu au un stadion adecvat, golestenii vor juca acasa meciul din cadrul Cupei Romaniei

Echipa de fotbal National Golesti nu va juca in Divizia C deoarece nu are un stadion care poate fi omologat, sustine primarul localitatii, Alexandru Zar. Potrivit acestuia, noul stadion ar fi trebuit realizat cu fonduri guvernamentale, iar licitatia pentru executia lucrarii s-a tinut in anul 2009. "Stadionul ar fi trebuit terminat pina acum, dar nu s-au mai alocat bani. Terenul pe care il avem nu poate fi omologat si este un pacat la nivel de judet. Daca Puterea politica actuala rezolva aceasta problema, era o mindrie pentru toata lumea, nu doar pentru noi", a declarat primarul Golestiului. Acesta crede ca nu a primit fondurile necesare din cauza partidului din care face parte, PSD. National Golesti a promovat in Liga a treia, dupa ce a cistigat barajul cu Metalul Toflea, scor 4 - 1, intr-o partida jucata la Moinesti. Dupa ce au anuntat ca vor participa in campionat, golestenii s-au razgindit dupa doar 24 de ore si au decretat ca vor juca tot la judet. National Golesti a primit insa acceptul Federatiei Romane de Fotbal sa joace pe propriul stadion meciul din cadrul primei faze nationale a Cupei Romaniei. Pe 20 iunie, de la orele 17.30, golestenii vor intilni pe CSM Rimnicu Sarat. Pina atunci, o comisie va trebuie sa omologheze inca odata stadionul din Golesti pentru acest meci. Este de remarcat ca pe Stadionul "Florin Jelea" s-au disputat de-a lungul anilor partide din cadrul campionatului national de juniori, dar si un meci din cadrul fazei nationale a Cupei Romaniei, intre echipa locala si Viitorul Muntenii de Jos din judetul Vaslui. La acel meci a fost prezent si fostul mare arbitru Ion Craciunescu, pe atunci presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, venit sa-l observe pe arbitrul Cristi Sava, in prezent presedinte al AJF Bacau. Din pacate, inundatiile din 2006 au distrus aproape in totalitate stadionul care a fost refacut dupa doi ani. Pentru a putea fi omologat la Liga a treia, stadionul din Golesti ar fi avut nevoie de mai multe scaune, dar si de un tunel care sa compenseze distanta destul de mare, peste 50 de metri, intre suprafata de joc si vestiare. Tot in cadrul primei faze a Cupei Romaniei, editia 2011/2012, formatia CSM Focsani va juca peste sase zile, la Ivesti, in compania cistigatoarei fazei judetene din Galati, Gloria Ivesti. (G. DRAGHICI, D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.