Sport

Finala Cupei Romaniei se joaca azi, la Focsani

Dan Chiriac
25 iun 2011 626 vizualizări
National Golesti - Energia Vulturu, azi, orele 17.30, in finala Cupei Romaniei, faza judeteana u arbitrii fac banchet imediat dupa meci

Finala Cupei Romaniei faza judeteana se va disputa azi, de la ora 17.30, pe stadionul Milcovul din Focsani. National Golesti si Energia Vulturu vor juca pentru trofeul, diplomele si cupele oferite de AJF Vrancea. Dupa promovarea in Liga a treia, echipa din Golesti vrea sa realizeze "eventul" si sa cistige si cupa. Calculele hirtiei o dau favorita, mai ales ca formatia din Vulturu nu a avut toate vedetele in competitia surprizelor. Golestenii sint cu gindul la vacanta, dupa o luna foarte grea, in care au jucat sapte partide. Oboseala ar putea pune probleme formatiei pregatite de Radu Chiriac si Viorel Paizan. De partea opusa, Energia Vulturu vrea sa razbune esecul din Liga a patra si sa cistige cupa. Misiunea lor nu va fi deloc usoara, dar ca orice finala, invingatoarea nu poate fi stiuta decit la capatul a 90 sau 120 de minute de joc. Finala va opune doua dintre protagonistele Ligii a patra, cele doua echipe terminind sezonul regulat pe primul loc. Cele doua erau favorite pentru finala Ligii a patra, dar Viitorul Homocea le-a stricat planurile celor din Vulturu. Cele doua echipe vor achita inaintea jocului suma de 320 de lei pentru arbitraj si cheltuieli de organizare. La final, AJF Vrancea va acorda cupe, diplome si medalii finalistelor. Cistigatoarea fazei judetene va juca in prima faza nationala, in luna iulie. AJF Vrancea va organiza cu ocazia partidei de azi si o festivitate de retragere din loturile divizionare a doi arbitri vrinceni, Danut Dumitriu si Luci Stanila. CJA Vrancea a decis ca finala sa fie condusa de o brigada formata din Gica Mihai - Danut Dumitriu - Luci Stanila. Observator - Cristi Rusu. Imediat dupa terminarea partidei, la Restaurantul Lido din Focsani se va desfasura banchetul de sfirsit de sezon. Arbitrii din Colegiul Judetean Vrancea se vor intilni intr-un cadrul festiv. La Restaurantul "Lido" din Focsani va avea loc petrecerea de final de sezon, la care sint invitati si presedintele si vicepresedintii AJF Vrancea, dar si presedintele Comisiei Tehnice. Comisia Judeteana de Arbitri a decis ca banchetul sa fie organizat pentru prima data in "cuplu", arbitrii urmind a veni insotiti de sotii sau prietene la petrecere. Presedintele CJA Vrancea, Cristi Rusu, a anuntat mai multe festivitati in cadrul banchetului. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.