Sport

CS Unirea, amendat pentru patinoarul lui Placinta

Ciprian Fânaru
25 mai 2011 857 vizualizări
70.000 de lei e cuantumul amenzii aplicate de ANRMAP, iar decizia va fi atacata in instanta Clubul Sportiv Unirea Focsani, care administreaza patinoarul din Sud, a fost sanctionat de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, care sustine ca beneficiarii investitiei nu au respectat o serie de cerinte cind a fost facut contractul de achizitie.

ANRMAP spune ca lucrarile de amenajare a patinoarului au fost atribuite firmei constructoare fara a se tine cont daca aceasta asigura toate standardele de calitate prevazute de lege. ANRMAP considera ca prin incredintarea lucrarilor in aceste conditii, alte firme participante la licitatie, care ar fi putut furniza echipamente la standarde de calitate, au fost defavorizate. Reprezentantii clubului sportiv au contestat amenda in instanta, magistratii urmind sa hotarasca daca CS Unirea va plati sau nu pina la urma amenda de 70 de mii de lei. "Am fost verificati de DNA, de ANRMAP si nu s-a gasit nici o problema", spunea directorul Petrea Vilcu in momentul in care si Curtea de Conturi pusese ochii pe patinoarul buclucas. Patinoarul artificial din Focsani a fost construit in perioada in care la sefia Ministerului Tineretului si Sportului se afla senatorul PDL de Vrancea, Sorina Placinta. "Tarcul" a fost inaugurat cu mai bine de un an si jumatate in urma, dar in prezent nu este functional. Din cauza inghetarii angajarilor in sistemul bugetar, clubul sportiv nu a putut angaja personal pentru patinoar si nici nu se stie pentru cit timp acesta va ramine cu lacatul pe usa. Iarna trecuta, alunecarea pe asa zisa gheata nu a fost posibila din cauza lipsei unei perii care sa lustruiasca suprafata cu pricina. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.