Sport

Dumitru a luat trei luni de suspendare

Cristi Irimia
10 feb 2006 901 vizualizări
"Oricum nu am activitate in Vrancea, pe termen nelimitat", a spus finantatorul Energiei

Presedintele Energiei Vulturu, Dan Dumitru, a fost suspendat aseara pe o perioada de trei luni din toate activitatile derulate de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, primind totodata si un avertisment din partea Comisiei de Disciplina. Decizia oficialilor vrinceni poate fi atacata la Comisia de Apel, insa Dumitru a anuntat ca nu va face acest lucru. "Oricum eu nu mai am activitate la Divizia C sau D, asa ca nu am de ce sa fac apel", a spus aseara Dumitru. Finantatorul Energiei a raspuns convocarii pina la urma, fiind prezent la sediul AJF Vrancea la ora la care comisia s-a intrunit.

Oficialii l-au acuzat de jignirea membrilor AJF Vrancea, prin folosirea sintagmei "gasca de incompetenti", dar si de jignirea presedintelui AJF, Stan Gheorghiu.

La finalul sedintei i s-a recomandat sa-si ceara scuze pentru jignirile aduse si i s-a pus in vedere ca o viitoare abatere s-ar putea lasa cu o suspendare mai mare.

"Comisia de Disciplina a fost formata din oameni care ma cunosc de mult timp si in sinea lor cred ca m-au inteles. Mi s-a mai reprosat ca am impus trei jucatori de la Energia, la finalul anului 2005 pentru premiere. Eu i-am propus, nu impus!", a precizat Dumitru.

Singurul care a incercat sa il sustina, cit de cit pe Dumitru a fost Sorin Galan, ex-presedintele Unirii 2002 Focsani. "Am simtit ca vrea sa aiba o altfel de atitudine. Oricum, in zilele urmatoare voi reveni cu detalii privind situatia mea".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.