Sport

Echipa de atletism, medaliata cu bronz la nationalele de mars

Ciprian Fânaru
22 mar 2011 655 vizualizări
Campionatul National de Mars rezervat seniorilor, tineretului si juniorilor I, II si III a adus o noua medalie pentru atletismul vrincean.

Echipa formata din Sorela Iordachescu, Claudia Prisecaru si Andreea Pioara a reusit sa se claseze pe locul al treilea in proba de 3 km mars, dupa LPS Botosani si LPS Craiova. Aproape de o medalie la individual, de asemenea in proba de 3 km mars, a fost Sorela Iordachescu, sportiva nascuta in 1997 incheind cursa in timpul de 0:15:49 si reusind un loc patru. Antrenorul atletelor de la Clubul Sportiv Unirea Focsani este Corneliu Panait. "Trebuia sa fie si mai bine. A fost vreme urita, a plouat, pentru ca altfel sportivele noastre veneau mult mai in fata", ne-a spus antrenorul Corneliu Panait. La Resita au fost prezenti 126 de atleti marsaluitori de la Constanta, Onesti, Suceava, Galati, Botosani, Cimpulung Muscel, Alba Iulia, Craiova, Bucuresti, Lugoj, Focsani si Resita. Organizatori au fost Federatia Romana de Atletism, CSM Resita, Directia pentru Sport si Tineret Caras-Severin, CS Universitatea Resita, CSS Resita, Universitatea "Eftimie Murgu", Academia Olimpica Romana filiala Caras-Severin si Radio Resita. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.