Sport

Sport: Stan Gheorghiu si Dan Dumitru, duel separat

Cristi Irimia
18 ian 2006 990 vizualizări
Presedintele AJF Vrancea si presedintele Energiei Vulturu s-au contrat din nou, insa la momente diferite . "Va fi judecat de Comisia de Disciplina", a spus Gheorghiu . "Daca voi fi amendat nu voi plati nimic!", a replicat Dumitru

Invitat la "Lumea Sportului", pe Diplomatic TV, Stan Gheorghiu a tinut sa replice din nou acuzatiilor formulate de Dan Dumitru la adresa Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea. "Pentru ca ne-a acuzat degeaba ca nu am sprijinit organizarea unui campionat de futsal, desi noi nu putem comanda pe banii echipelor participante la Cupa Vrancei, si pentru ca a spus ca noi, cei de la AJF sintem o gasca de incompetenti, Comisia de Disciplina va lua in discutie cazul sau cu proxima ocazie. Nu se poate asa, sa ne jigneasca pe toti! Este de 5 ani in fotbal dar cred ca uneori exagereaza", a spus Gheorghiu. Acesta a lasat sa se inteleaga ca orice este posibil: "Si Gigi Becali facut niste declaratii cindva si a fost potolit de comisiile FRF".

Initial, in studioul de la DTV trebuia sa ajunga si Misa Alexandru, secretarul AJF Vrancea, insa acesta a fost retinut la Bucuresti de niste probleme personale. Fostul jucator al echipei-fanion ar fi sustinut ofensiva AJF-ului impotriva lui Dumitru, mai ales ca la conferinta de presa de saptamina trecuta l-a criticat pe finantatorul Energiei Vulturu.

Luni seara, Dumitru a vrut sa poarte un dialog cu Stan Gheorghiu, insa seful AJF n-a fost de acord. "Dumitru a vorbit saptamina trecuta, acum vorbesc eu", a spus «Banks».

Dan Dumitru, deranjat ca Stan Gheorghiu nu a acceptat sa poarte un dialog cu el, a venit apoi direct la studioul de la DTV, pentru a incerca sa gaseasca o solutie astfel incit sa poata replica spuselor presedintelui AJF. Pina la urma s-a razgindit si a plecat acasa pina sa se termine emisiunea, iar la final, dupa ce Stan Gheorghiu a parasit studioul, a intrat in direct prin telefon, in partea a doua a emisiunii. "Imi mentin declaratiile facute in zilele precedente. Cred ca oamenii de fotbal din Vrancea imi dau dreptate in 90% din cazuri in disputa cu AJF Vrancea. Poate ca acel cuvint folosit de mine la adresa AJF-ului, «incompetenti», a fost cam dur, insa e clar ca nu m-au ajutat sa organizez competitia de futsal. Stan Gheorghiu m-a ajutat pina acum doar la protocoale. Daca asta e un ajutor in adevaratul sens al cuvintului, atunci inseamna ca m-a ajutat. Asa cum UEFA obliga echipele la un anumit regulament si sistem de joc, asa ar putea si AJF-ul sa impuna regulile de futsal la competitiile pe care le organizeaza.

A spus Stan Gheorghiu ca voi ajunge la Comisia de Disciplina? Si daca voi fi amendat credeti ca voi plati amenda? In nici un caz!", a precizat Dumitru.

In timpul emisiunii, Gheorghiu a mai adaugat ca vineri se vor reuni antrenorii de copii si juniori din Vrancea, pentru a se incerca gasirea unei solutii pentru ca judetul nostru sa poata participa in editia 2006 - 2007 a Campionatului National de Juniori Republicani.

Fiind si observator de arbitri la Divizia B si la Divizia C, Stan Gheorghiu a mai fost intrebat daca a facut cineva interventii asupra sa: "Nu mi-a cerut nici o echipa sa intervin la arbitri pentru ca acestia sa oficieze intr-o anumita directie", a fost ferm presedintele AJF Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.