Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
28 ian 2011 516 vizualizări
Viorel Ion a predat rugby tag la Braila

La Casa Corpului Didactic din Braila profesorii au invatat ieri rugby tag, varianta a sportului cu balonul oval mai cunoscuta sub numele de rugby in 7. Actiunea programata a inceput de la ora 16.00 si a fost coordonata de Directorul Regional de Dezvoltare pentru Moldova Sud, focsaneanul Viorel Ion. "Este o actiune comuna a Casei Corpului Didactic din Braila, a Inspectoratului Scolar din Braila si a Federatiei Romane de Rugby. Impreuna cu doamna Adriana Albusoiu vom sustine acest curs la care vor participa peste 30 de profesori de scoala generala", a spus antrenorul Viorel Ion. (C. F.)


Unde joaca fostii panceni?


FC Panciu s-a despartit in iarna de opt jucatori, iar unii dintre acestia si-au gasit sau sint aproape sa isi gaseasca angajamente noi. Astfel, mijlocasul Balaban se pregateste cu divizionara secunda CF Braila, fundasul Bozean s-a intors la Dunarea Galati, tot in liga a doua, iar atacantul Liutec da goluri in amicale pentru colega de serie Rapid Suceava. Pe de alta parte, pancenii s-ar putea intari in perioada urmatoare cu doi jucatori valorosi, focsanenii Cristi Gurguiatu si Catalin Costin, care au fost ultima oara la CF Braila, respectiv Astra Giurgiu. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.