Sport

Unde se vor raspindi jucatorii Energiei

Cristi Irimia
10 ian 2006 913 vizualizări
FC Botosani, Gloria Buzau, Olimpia Rm. Sarat si Petrolul Braila sint destinatiile viitoare ale fotbalistilor ce vor fi "disponibilizati"

Aseara, in direct pe DTV, la "Lumea Sportului", finantatorul divizionarei C vrincene a dezvaluit locatiile in care vor ajunge fotbalistii sai daca varianta implicarii lui Mircea Rednic la Focsani nu se va materializa. "Dorinel Popa va merge la Gloria Buzau, iar Dorin Dogaru la Botosani desi ma deranjeaza faptul ca oficialii echipei de acolo nu m-au contactat sa ma anunte ca jucatorul nostru se antreneaza cu ei. La Rm. Sarat voi mai da citiva jucatori, printre care Toader, Sararu, Ungureanu si Burcacel, deoarece vreau sa ajut Olimpia dar si sa-mi rulez fotbalistii in campionat. Alt fotbalist, Botezatu, va ajunge probabil, la Petrolul Braila, formatie care m-a contactat deja cerindu-mi acceptul sa se antreneze acolo. Si Bucataru este pe picior de plecare, la o echipa cu care negociaza probabil in aceasta perioada. De altfel, Bucataru nu este legat de noi, ci are dreptul sa se transfere oriunde doreste", a precizat Dan Dumitru.

Patronul Energiei a mai anuntat ca echipa sa are acum un site pe internet, energiavulturu.ro si ca joi, 12 ianuarie se vor relua antrenamentele.

Dumitru a mai spus ca nu-si mai permite sa achite ratele contractuale pe luna ianuarie si ca in curind va alcatui un plan de cheltuieli pentru returului campionatului: "Voi da acest plan lui Rednic si lui Marius Bratu, iar daca vor sa vina sa sustina fotbalul local sint bineveniti din punctul meu de vedere".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.