Sport

Ceata de pe ochii lui Dragomir a pastrat scorul alb

Ciprian Fânaru
20 nov 2010 847 vizualizări
CSM Focsani - FCM Onesti 0 - 0 (0 - 0), ieri, in etapa a 13-a a Ligii a treia

Semi-esec in ceata la propriu si la figurat pentru echipa de fotbal CSM Focsani. Gruparii focsanene i-au fost smulse doua puncte de catre arbitrul asistent Maricel Dragomir, braileanul ridicind eronat fanionul la un gol marcat de Craciun in minutul 90. Desi nu au jucat stralucit, focsanenii puteau cistiga daca tusierul se incadra in cei "99 de arbitri dintr-o suta care nu ar fi ridicat niciodata fanionul la o asemenea faza", dupa cum a sesizat presedintele AJF Vrancea Dan Dumitru. Tactica inceperii partidei cu un singur virf s-a dovedit neinspirata pentru gazde, care-si puteau trece in cont cele trei puncte daca nu ar fi fost tradati de arbitraj si de propriile ratari. Dupa un inceput mai ezitant, formatia focsaneana a pus ceva presiune pe adversari, dar fara folos, jocul fiind mai degraba incilcit, iar incursiunile ambelor echipe au ramas fara rezultat. Prima oportunitate cit de cit serioasa a aparut in minutul 33, cind Lupu a sutat peste, iar numai un minut mai tirziu, la o faza de contraatac rapida, Sontu a trimis puternic pe jos, dar si pe linga stilpul din stinga al portii onestene. Talpan a fost la un pas de deschiderea scorului, in minutul 60, dar a trimis peste din apropiere. Pintea a expediat o ghiulea doua minute mai tirziu, iar portarul Ivanciu s-a intrebuintat serios si a scos in corner. Predoiu a irosit uriasa ocazie a meciului in minutul 73, cind, scapat singur-singurel cu goalkeeper-ul advers l-a luat la tinta pe acesta in loc sa bage mingea in poarta si sa rezolve partida. Intr-un forcing de final, torpila lui Toma din minutul 87 a fost parata de Ciuclea, care a fost ajutat si de pozitionarea pe centru a sutului plecat de la marginea careului. Craciun a marcat cu o lovitura de cap in minutul 90, dar golul a fost anulat pe motiv de offside, pozitie inexistenta si implicit rea vointa din partea asistentului Dragomir. Cu cel de ieri, trupa vrinceana a strins 10 puncte si asteapta derby-ul cu sora de suferinta FC Panciu. CSM Focsani a inceput meciul cu: Ivanciu "" Ciornei, Craciun, E. Stefan, Dumitriu "" Suvac, Sontu, Bucataru (cap.), Sapunaru (70 Predoiu) "" Toma, Milea (77 Mindrescu). FCM Onesti a replicat cu: Ciuclea "" Dima, Aghiorghiesei, Popa, Corman "" Tofan (cap.) (62 Botezatu), Braescu, Talpan, Andreiu "" Lupu, Pintea (77 Baboi). (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei:


Petrotub Roman - Aerostar Bacau 3 "" 0

Otelul II Galati "" Ceahlaul II 1 "" 2

Rapid Suceava - Cetatea Tg. Neamt 2 "" 3

CSM Focsani - FCM Onesti 0 "" 0

Luceafarul BT "" FC Panciu "" simbata

SC Bacau - Poli Galati 1 "" 0

FCM Bacau si CSM Pascani "" stau




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 52 minute, 56 secunde
derby in liga a 4-a unirea tifesti - fcm adjud http://unireatifesti.wordpress.com/2010/11/20/unirea-tifesti-fcm-adjud/
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.