Sport

Vor sa scape de subsolul clasamentului

Dan Chiriac
12 nov 2010 544 vizualizări
FC Panciu - SC Bacau si Cetate Tg. Neamt - CSM Focsani, azi, orele 14.00, in etapa a12-a a Ligii a treia la fotbal

FC Panciu si SC Bacau se intilnesc intr-un meci important al etapei de azi al Ligii a treia. Gazdele se afla intr-o situatie foarte grea in clasament, ocupind locul 13 cu doar patru puncte. Elevii lui Danut Bolocan si Raul Cioran au inceput in forta acest campionat, cistigind cu 5 - 1 in fata celor de la CSM Pascani, dar s-au blocat apoi si au mai obtinut un singur punct. Ultimele trei etape au insemnat tot atitea infringeri, venite insa si in urma unor greseli de arbitraj. Conducerea tehnica a echipei pancene a acuzat vehement prestatiile arbitrilor din ultimele trei etape. Danut Bolocan i-a cerut socoteala centralului de la meciul cu Petrotub Roman, dupa ce oaspetii au marcat un gol suspect de fault in atac. "Pe mine ma da conducerea afara ca nu vezi tu fault in atac!", i-a spus Bolocan centralului. Runda trecuta, fotbalistii vrinceni au plins in vestiar dupa meciul cu Poli Galati, pierdut cu 1 - 2, dupa un penalty acordat suspect de usor. Oaspetii de azi vin cu ginduri mari la Panciu. Acestia se afla pe pozitia a doua in clasament si se lupta pentru promovare cu rivala sa, FCM Bacau. Etapa trecuta, bacauanii au trecut cu greutate, pe teren propriu, de FCM Onesti, scor 1 - 0, dupa un gol marcat in minutul 80. Antrenorii formatiei pancene vor alinia azi urmatorul "11" probabil: Lazar - Stoian, Stan, Bozean, Mihai - Balaban, Galateanu, Bira, Cioran - Sascau, Radu. Vor lipsi portarul Ionel, accidentat, dar si Stanciu eliminat in partida de la Galati. Meciul va fi condus la centru de Liviu Gligoras - Tirgoviste, ajutat la cele doua linii de Constantin Badeanu - Moreni si Ionut Dutu - Tirgoviste. Observatori sint Vasile Bratu - Amara si Gheorghe Filipeanu - Bucuresti. CSM Focsani are o misiune foarte grea la Tg. Neamt. Cele doua formatii se afla in subsolul clasamentului si orice punct obtinut in meciul de azi le-ar putea indulci situatia. Focsanenii au nevoie de cel putin un punct pentru a ramine in fata echipei nemtene. Meciurile dintre cele doua au fost intotdeauna pline de evenimente. Anul trecut, nemtenii au cistigat cu 1 - 0 dupa un penalty acordat in minutul 88. Meciul conta atunci pentru salvarea de la retrogradare, iar multi au spus ca acel penalty i-a mentinut pe nemteni in Liga a treia. Elevii lui Aurel Pastia si Adrian Toma isi doresc o revansa in meciul de azi, mai ales ca, in urma cu doi ani, au terminat la egalitate, 1 - 1, meciul de la Tg. Neamt, desi au ratat, in repriza a doua, sase ocazii in situatie de unu contra unu. Ambii portari, Ivanciu si Bors, au probleme medicale, dar vor face deplasarea la Tg. Neamt. Cel mai probabil, Bors va fi titularizat. CSM ar putea incepe meciul cu Bors - Ciornei, Craciun, Stefan, Dumitriu - Toma, Bucataru, Sapunaru, Mindrescu - Milea, Predoiu. Partida de la Tg. Neamt va fi condusa la centru de Ionut Brinzei - Botosani, ajutat la cele doua linii de Iulian Brinza - Botosani si Bogdan Duta - Bacau. Observatori sint Horia Abrudan Bacau si Zoltan Karda - Odorheiul Secuiesc. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei, azi orele 14.00:

FC Panciu - SC Bacau

Cetate Tg. Neamt - CSM Focsani

Aerostar - Otelul II

Ceahlaul II - FCM Bacau

FCM Onesti - Luceafarul Mihai Eminescu

Poli Galati - Petrotub Roman

Rapid Suceava si CSM Pascani - stau


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.