Sport

Jaf la drumul mare : au disparut indicatoarele de pe DN2D

Dan Chiriac
9 nov 2010 1026 vizualizări
De pe drumurile din judetul nostru a ajuns sa se fure aproape orice. Mai nou, apetitul «ciorditorilor» a fost deschis catre balustrada reflectorizanta de pe marginea drumurilor

Inaugurata cu mare fast de catre oficialitati ruta Focsani "" Ojdula a fost «chelita» de curind de placutele reflectorizante de pe fix 50 km din traseu, adica atit cit a apucat constructorul sa monteze. Desi de la deschiderea oficiala a DN2 D Focsani - Tg. Secuiesc au trecut doar doua saptamini, cei de la Drumuri Nationale au constatat cu surprindere ca hotii inconstienti au lasat marginea drumului total nesemnalizata, punind in pericol circulatia, mai ales pe timp de noapte.

Aceste panouri sint insa foarte necesare si ele ghideaza traficul mai ales ca e vorba de un drum de munte cu destul de multe serpentine. "Nu a trecut nici o luna de la receptie si pe drumul Focsani - Ojdula se fura placutele reflectorizante. Am fost in control si am observat cu stupoare ca au ramas mai putin de jumatate. Si nu se desprind usor. Pierderea este pentru siguranta traficului", ne-a spus Lucica Chiper, sefa de la Sectia de Drumuri Nationale, care nu stie ce ar putea face hotii cu aceste piese. Cei de la Drumuri au facut deja o plingere la Politie. In urma cu o luna, dupa un accident rutier produs la Urechesti, au disparut limitatoarele de viteza. Politistii ii suspecteaza pe mai multi rromi ca au sustras semnele de circulatie dupa ce o ruda a fost implicata in accidentul mortal. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.