Sport

FC Panciu are nevoie de puncte pe malul Dunarii

Dan Chiriac
5 nov 2010 499 vizualizări
Poli Galati - FC Panciu, azi, de la orele 14.00, pe stadionul sintetic din Galati u partida conteaza pentru etapa a 11-a a Ligii a treia

FC Panciu va incerca sa-si imbunatateasca situatia in clasament dupa etapa de azi din Liga a treia. FC Panciu are un inceput de campionat foarte slab, acumulind doar patru puncte in primele zece etape. Pancenii nu au reusit pina acum sa cistige decit meciul din prima etapa, pe teren propriu, cu CSM Pascani, scor 5 - 1. De atunci, vrincenii s-au blocat si au pierdut aproape totul. Au mai reusit un singur punct in meciul de acasa cu Ceahlaul II Piatra Neamt. Situatia incerta de la nivelul conducerii si probleme financiare si-au pus amprenta asupra evolutiilor celor din Panciu. Azi, pe terenul sintetic din Galati, FC Panciu va da piept cu formatia Politehnica Galati, echipa care a incheiat sezonul precedent pe locul al optulea in clasamentul seriei din care au facut parte si cele doua grupari din Vrancea. Un amanunt interesant care demonstreaza inca o data ca lumea fotbalului este mica il constituie prezenta pe banca galatenilor a lui Damian Bancila. Tehnicianul a pregatit in sezoanele trecute atit pe CSM Focsani, cit si pe FC Panciu. Nici galatenii nu au avut un inceput foarte bun de campionat, dar acestia si-au revenit dupa victoria in deplasare obtinuta la Onesti. Antrenorii Raul Cioran si Danut Bolocan nu au probleme de lot si vor incerca sa trimita in teren cel mai bun « 11 ». Prima echipa ar putea fi urmatoarea: Lazar - Stanciu, Cioran, Stan, Mihai - Stoian, Ungureanu, Bira, Galateanu - Liutec, Radu. Partida de azi va fi condusa la centru de tulceanul Victor Chiriazic. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Alexandru Midvichi - Tulcea si Maricel Dragomir - Braila. Observator este George Mihalache - Buzau. A doua echipa vrinceana din Liga a treia, CSM Focsani, va avea o noua etapa libera. Focsanenii ar fi trebuit sa intilneasca pe Cetate Suceava, dar sucevenii s-au retras din campionat. Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, va fi observatorul partidei CSM Pascani - Ceahlaul 2 Piatra Neamt. Arbitrii vrinceni Mihai Gica si Luci Stanila au fost delegati la partida din Liga a treia dintre CS Buftea si Spicul Mopan. Stan Gheorghiu este observator la partida dintre CSM Rimnicu Sarat si FC Voluntari. Presedintele Comisiei Judetene de Arbitri Vrancea, Cristi Rusu, va fi observator la meciul dintre Unirea Tarlungeni si Gloria 2 Bistrita. (Dan CHIRIAC)


Programul etapei de azi, din seria I a Ligii a treia (orele 14.00):

Petrotub Roman - Otelul II Galati

FCM Bacau - Aerostar Bacau

CSM Psacani - Ceahlaul 2 Piatra Neamt

AS FC Bacau - FCM Onesti

Luceafarul Mihai Eminescu - Cetate Tg. Neamt - miine - orele 14.00

Poli Galati - FC Panciu

CSM Focsani si Rapid Suceava - stau


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.