Sport

Au invins in minutul 85

Dan Chiriac
29 oct 2010 532 vizualizări
National Golesti - CSM Focsani 1 - 2 (0 - 0), intr-o partida amicala jucata aseara

CSM Focsani s-a impus aseara intr-o partida amicala jucata pe stadionul "Florin Jelea" din Golesti. Focsanenii au primit o replica buna din partea liderului seriei nord a Ligii a patra. Partida a fost dominata in mare parte de focsaneni, dar golestenii puteau profita de nesincronizarile din defensiva CSM-ului. Meciul a inceput cu ocaziile lui Milea - minutul 3 si Predoiu -minutul 8. Portarul Aldea a reusit sa se opuna suturilor expediate de atacantii CSM-ului. Prima repriza s-a incheiat cu un scor alb. Imediat dupa pauza, Milea a dejucat pasul la ofsaid al aparariii gazdelor si l-a invins pe portarul advers. Gazdele au egalat in minutul 66 prin Maican. Acelasi jucator putea aduce pe National in avantaj, dar sutul sau a ocolit poarta lui Marcu, in minutul 75. Focsanenii s-au impus dupa golul marcat in minutul 85 de Tilvar. Ambele echipe au etapa de pauza la finalul acestei saptaminii. CSM Focsani a jucat cu: Trifan - Ciornei, Craciun, Stefan, Dumitriu - Toma, Suvac, Mindrescu, Sapunaru - Milea, Predoiu. Au mai intrat: Marcu, Sontu, Tilvar, Negoita, Dima. National Golesti a evoluat in urmatoarea formula: Aldea - Chetreanu, Pruteanu, Vlasie, Sararu - Alecsandrescu, P. Ioan, Curteanu, Chivu - G. Vasile, Bodoc. Au mai intrat: Mariutei, Maican, Enache. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.