Sport

Amical intre o echipa de liga a treia si o aspiranta la acest nivel

Ciprian Fânaru
28 oct 2010 570 vizualizări
National Golesti - CSM Focsani, azi, de la ora 16.00, intr-un meci amical

Echipa de Liga a treia CSM Focsani nu lasa sa treaca pauza competitionala fara sa dispute vreun meci. Focsanenii joaca in aceasta dupa amiaza pe stadionul "Florin Jelea" o partida de verificare in compania liderului seriei nordice a campionatului judetean, National Golesti. Ambele formatii au etapa de pauza in acest final de saptamina si vor profita de ocazie pentru a-sI masura fortele intr-un test concludent. Este totodata un test interesant de urmarit si prin prisma componentei celor doua echipe. Golestenii, care au ca obiectiv promovarea in esalonul al treilea, se bazeaza in acest campionat pe jucatori care de-a lungul timpului au imbracat tricoul gruparii-fanion. Fotbalisti precum Florin Sararu, Catalin Curteanu sau Emilian Chivu au aparat culorile CSM-ului in liga secunda, iar acum vor fi adversari cu cei cu care nu demult imparteau vestiarul. Petrica Ioan si Marius Bodoc, acum la Golesti, au evoluat si ei pentru echipa din Focsani in Liga a doua. Arbitri intilnirii sint Danut Dumitriu, Dan Chiriac si George Dumitru. In primele opt etape ale ligii a patra vrincene, Golestiul a aratat ca nu are adversar pe masura, bifind opt victorii in tot atitea meciuri. CSM Focsani a reusit doar trei victorii in noua etape scurse din Liga a treia si se afla momentan pe locul al 10-lea in clasamentul seriei I. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.