Sport

Cluburi cu renume la Cupa Prosport-Promenada

Ciprian Fânaru
27 oct 2010 561 vizualizări
Cele mai valoroase echipe de copii si juniori din tara si-au dat intilnire la Focsani. La finalul acestei saptamini, in perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, Sala Polivalenta din Focsani va gazdui prima editie a Cupei Prosport-Promenada Mall , cel mai important eveniment fotbalistic la nivel de copii organizat în oras în ultimii ani. Cluburi cu nume din fotbalul romănesc au confirmat prezenta la aceasta intrecere.

Academia Gheorghe Hagi, Otelul Galati, FC Vaslui, Aerostar Bacau, FC Braila, Ceahlaul Piatra Neamt, LPS Piatra Neamt si Steaua Dunarii Galati sint doar o parte dintre echipele care se vor lupta pentru marele trofeu pus in joc. Turneul se va derula la doua categorii de virsta, copiii nascuti in anul 2001, respectiv 2003. La grupa 2001 s-au inscris 12 echipe. Acestea au fost impartite in doua grupe, meciurile urmind sa se desfasoare in sistem turneu. Cistigatoarele celor doua serii vor juca finala competitiei, iar ocupantele locurilor doi se vor infrunta in finala mica. De la locul trei in jos, echipele vor disputa partide de clasament pentru stabilirea ierarhiei finale. Jocurile vor avea o singura repriza de 25 de minute, iar regulamentul e acelasi ca pentru Memorialul "Gheorghe Ola". La grupa 2003 s-au inscris cinci echipe, care vor juca meciurile dupa sistemul fiecare cu fiecare, primele doua clasate urmind sa dispute marea finala. Finalele turnelui se vor desfasura pe durata a doua reprize a cite 20 de minute. "în afara sponsorului oficial al turneului, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport si-a adus aportul la desfasurarea acestei competitii importante, punind la dispozitie pentru trei zile Sala Polivalenta. Premiile constau in diplome, tricouri, mingi si cupe, toate oferite de sponsorul principal al turneului, Promenada Mall", transmit organizatorii turneului de fotbal juvenil. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.