Sport

Cupa Magura a conturat echipa pentru nationele de judo U11 si U13

Ciprian Fânaru
27 oct 2010 1335 vizualizări
70 de sportivi s-au luptat la finalul saptaminii trecute la Cupa Magura, competitie desfasurata in sala de judo a LPS Focsani si rezervata celor mai mici categorii de virsta, U11 si U13. Cei mai tineri judoka vrinceni legitimati la cluburile CS Unirea Focsani, LPS CSS Focsani si CSS Adjud au avut ambitia de a demonstra ca merita un loc in echipa care va reprezenta judetul la finala «nationalelor».

Aceasta deoarece concursul a avut rolul de a selecta cei mai buni judoka vrinceni la categoriile U11 si U13, care vor reprezenta echipa judetului Vrancea la finala Campionatului National pe echipe ce urmeaza sa se desfasoare la Roman, in perioada 30 "" 31 octombrie. La organizarea selectiei au pus umarul Directia Judeteana pentru Tineret si Sport (DJTS) Vrancea si Asociatia Judeteana de Judo. DJTS a avut grija si de premiere, rasplatindu-i pe micii judoka cu diplome si pachetele de dulciuri. (Ciprian FANARU)

CASETA:

Cistigatori Under 13 "" toti LPS CSS Focsani

55 kg - Beniamin Florea

50 kg - Alin Voiculet

46 kg - Cristian Bostanica

42 kg - Iulian Ioanas

38 kg - Mihai Vrabie

34 kg - Alex Feraru

30 kg - Bogdan Drimba

Cistigatori Under 11

27 kg - Mircea Tomescu - LPS

30 kg - Can Metin - LPS

34 kg ""Codrut Perisan - CSU

38 kg "" Andrei Segarceanu "" CSU

42 kg "" Razvan Burdusel "" LPS

46 kg "" Alexandru Constantin "" LPS

50 kg - Alexandru Solomon "" LPS

^ 50 kg - Alexandru Mancu "" CSU

CASETA

Liviu Sandru, un loc 5 la turneul din Serbia

Focsaneanul Liviu Sandru, component al lotului national de tineret al Romaniei, a reusit o clasare pe locul al cincilea la Danrho Serbia Open 2010, turneu international desfasurat recent la Belgrad. Judoka format de antrenorul Stanica Grosu s-a clasat pe locul V in limitele categoriei 66 kg. Turneul a reprezentat criteriu de selectie in vederea nominalizarii sportivilor pentru Campionatul European U 23 ce se va desfasura la Sarajevo, in luna noiembrie, precum si pentru acumularea de experienta competitionala pentru sportivi. La turneul de la Belgrad au fost prezenti 119 sportivi din 17 tari, delegatia Romaniei cucerind o medalie de aur si patru de bronz. Liviu Sandru este student in anul II la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii "Al. I. Cuza" Iasi si e legitimat la CS Politehnica Iasi. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.