Sport

Baschetbalistii si-au aflat adversarii din Campionatul National

Ciprian Fânaru
20 oct 2010 495 vizualizări
Baschetbalistii juniori au aflat cu cine vor avea de-a face in Campionatul National. CSS - CSM Focsani are inscrise doua echipe in actuala editie a intrecerilor juvenile nationale.

Formatia sub 14 ani a fost repartizata intr-o serie de patru, din care mai fac parte CSS Buzau, CSS Tulcea si CSS Bacau, urmind sa debuteze pe 23 octombrie, acasa, contra celor de la CSS Bacau. Colegii lor mai mari de la formatia Under 18 au picat intr-o grupa de trei, alaturi de echipele similare de la CSS Botosani si CSS Unirea Iasi. Campionatul la aceasta categorie de virsta incepe pe 24 octombrie, dar baschetbalistii vrinceni vor sta in runda inaugurala, conform programarii. CSS "" CSM Focsani va juca primul meci din noua editie de campionat pe 31 octombrie, in deplasare, impotriva celor de la CSS Botosani. Mihai Petrut, Mircea Petrisor, Catalin Dondoi si Gabi Alecsandrescu sint antrenorii care ii pregatesc pe tinerii baschetbalisti focsaneni. Echipa de baschet U16 a Focsaniului participa in aceste zile la turneul international de la Ludwisburg, din Germania. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.