Sport

Fluiera englezi la München

Ziarul de Vrancea
18 oct 2010 586 vizualizări
Arbitrul englez Martin Atkinson va conduce la centru meciul Bayern München - CFR Cluj, care va avea loc miine, de la ora 21.45, in etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor

Atkinson va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Michael Mullarkey si Peter Kirkup. Rezerva va fi Stuart Attwell. Asistenti suplimentari au fost desemnati Andre Marriner si Lee Mason. Meciul Bayern - CFR Cluj se va disputa miinede la ora 21.45, la München. Cele doua echipe se vor intilni din nou, in data de 3 noiembrie, la Cluj.


Danilescu pleaca la Astra


Fostul oficial al FC Dinamo, Constantin Danilescu, va deveni, de astazi, noul director sportiv al clubului Astra Ploiesti, au anuntat surse din cadrul gruparii ploiestene. "Constantin Danilescu se va prezenta, luni, la club, cind va incepe si munca", au afirmat surse din cadrul clubului Astra. Fost director sportiv al FC Dinamo, Constantin Danilescu declarase, miercuri, ca va discuta cu conducerea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare despre reintoarcerea sa in cadrul clubului.Danilescu a declarat la inceputul lunii octombrie ca si-a depus demisia din functia de director sportiv si ca presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, nu a incercat sa-l convinga sa renunte la acest demers.


Doar argint la Cupa Mondiala


Sportiva Alina Dumitru a cistigat medalia de argint, iar Carmen Bogdan pe cea de bronz, la categoria 48 de kilograme, la Cupa Mondiala de judo de la Rotterdam, care se desfasoara la finalul acestei saptamini. Alina Dumitru a avut un parcurs excelent pina in finala categoriei 48 de kilograme. Campioana olimpica a cistigat grupa A, iar in semifinale a eliminat-o pe compatrioata sa, Carmen Bogdan. In ultimul act insa, Dumitru a cedat in fata belgienei Charline Van Snick, in timp ce Carmen Bogdan a obtinut medalia de bronz a categoriei. La categoria 57 de kilograme, campioana europeana Corina Caprioriu a suferit si ea un "soc", inca de la prima lupta, fiind eliminata de slovena Vesna Dzukic, in grupa A. La aceeasi categorie, Andreea Chitu a ocupat locul V.


Dan Petrescu a promovat


Echipa pregatita de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Jemciucina Soci, intr-un meci din etapa a XXXIV-a a ligii a doua din Rusia si a promovat in prima divizie, informeaza site-ul oficial al clubului Krasnodar. Unicul gol al intilnirii a fost marcat de Ignatiev, in minutul 85. Gheorghe Bucur a fost titular si a fost schimbat de Dan Petrescu in minutul 90^1. Cu patru etape inainte de final, Kuban Krasnodar a acumulat 76 de puncte si nu mai poate fi ajunsa de principalele urmaritoare.


Tonca, in stare critica


Fostul jucator al echipei Jiul Petrosani, Gogu Tonca, se afla internat de aproape doua saptamini la Spitalul Petrosani, sectia de terapie intensiva, el suferind de diabet. Gogu Tonca, care a evoluat la Jiul Petrosani in perioada 1966-1976, sufera de diabet si a pierdut mai multe kilograme in ultima perioada de timp. "Noi speram din tot sufletul sa se faca bine si sa fie in continuare alaturi de noi", a declarat vicepresedintele Jiului, George Boboc. De-a lungul carierei sale, care a numarat 208 partide in primul esalon, Gogu Tonca (64 de ani) a mai evoluat pentru Corvinul (1976-1977) si Minerul Lupeni (1977-1978). El a fost in mai multe rinduri si antrenor la echipele din Petrosani si Lupeni.


Cernat sta doua luni


Fotbalistul echipei Karabukspor, Florin Cernat, va fi indisponibil cel putin doua luni din cauza unei accidentari suferite, vineri, la meciul din deplasare cu Bursaspor, scor 2-2, in care a marcat ambele goluri ale formatiei sale, a anuntat directorul tehnic Yucel Ildiz, citat de Hurriyet. "Cernat are o problema la glezna stinga, iar piciorul i-a fost pus in ghips. Conform primelor informatii, el va avea piciorul imobilizat patru saptamini si va fi indisponibil cel putin doua luni. Ne intristeaza faptul ca s-a accidentat un jucator important al nostru. Speram sa revina cit mai curind in teren, dar pare dificil. Ii vom simti foarte mult lipsa, insa nu avem ce face", a spus Ildiz. Florin Cernat a inscris doua goluri in meciul pe care echipa sa, Karabukspor, l-a terminat la egalitate, scor 2-2, vineri, in deplasare, cu formatia Bursaspor, in etapa a VIII-a a campionatului Turciei.



Zidane, alaturi de Mourinho


Fostul fotbalist francez Zinédine Zidane a anuntat,la postul de radio Europe 1, ca va colabora cu tehnicianul formatiei Real Madrid, José Mourinho, fara a oferi insa detalii privind rolul pe care il va avea in staful tehnic al formatiei spaniole. "Am fost mai mult alaturi de Mourinho decit de presedinte de la inceputul sezonului, voi colabora cu el. Voi fi legatura dintre prima echipa si presedinte. Acest lucru imi convine, pentru ca imi doream sa revin in ceea ce inseamna structura clubului", a spus Zidane, care de mai bine de un an ocupa functia de consilier al conducatorului clubului Real Madrid, Florentino Perez. Saptamina trecuta, antrenorul José Mourinho si-a exprimat dorinta ca Zinédine Zidane sa lucreze alaturi de el la Real Madrid.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.