Sport

Giulestenii ataca iarasi Moldova: Poli Iasi - Rapid, astazi pe Milcovul

Cristi Irimia
7 dec 2005 922 vizualizări
Meciul incepe la ora 13.00 si conteaza pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal . Intrarea la meci va costa 5 lei noi . Jocul va fi arbitrat de focsaneanul Ionica Serea . Alt focsanean, Adrian Toma, ar putea fi titular la Poli, iar Cita si T. Stanciu rezerve

Rapid Bucuresti, locul 9 in Divizia A, cu un joc in minus (restanta cu Jiul) revine la Focsani pentru un nou meci de Cupa. Adversara le va fi, din nou, o grupare moldoveana, Poli Iasi, locul 10 in primul esalon. In precedenta disputa din optimi, Rapid a trecut de Cetate Suceava (B1) cu 3 - 2, dupa ce a avut 3 - 0.

Astazi, trupa lui Razvan Lucescu, revenita dupa meciul din UEFA cu PAOK Salonic (1 - 0), va incerca sa-si asigure un loc in semifinalele competitiei. Iesenii au pierdut ultimul meci din campionat (2 - 3 cu FC National), insa au ginduri mari pentru meciul cu "feroviarii".

Focsaneanul Adrian Toma ar putea fi titular pe postul de fundas dreapta, asa cum s-a intimplat si la partida cu FC National, in vreme ce Alin Cata si Tudorel Stanciu spera sa prinda lotul de 18. Primul are sanse reale, insa Stanciu n-a prea fost preferat de tehnicianul Ionut Popa.

La meciul din campionat cu FC National, Poli a ratat doua penalty-uri, disputa fiind urmarita din tribune de oficialii rapidisti Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe

Lucescu junior nu are amintiri prea placute de la meciul precedent jucat la Focsani. La finele disputei, citiva suporteri stelisti originari din Focsani s-au luat de Lucescu, acesta vrind chiar sa sara la bataie.

Jocul de astazi se va prelungi daca dupa 90 de minute scorul va fi egal. In cazul in care cele doua reprize a cite 15 minute nu vor aduce o cistigatoare, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Accesul pe stadionul "Milcovul" este permis incepind cu ora 12.00.


Comunicatul jandarmilor


Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vrancea a comunicat ieri o serie de reguli ce trebuie respectate de microbistii care vor veni astazi la stadion. Astfel, spectatorilor le este interzis sa introduca in stadion bauturi alcoolice, faclii, artificii, petarde, sticle, materiale explozive, incendiare, substante toxice, halucinogene, iritant lacrimogene sau paralizante.

Totodata, spectatorii nu au voie sa arunce cu obiecte pe teren sau in directia altor spectatori, sa prolifereze injurii sau expresii triviale ori sa se dedea la manifestari obscene.

Cei care incalca dispozitiile de mai sus risca sa raspunda civil, disciplinar, contraventional sau penal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.