Sport

Etapa plina, stricata in minutul 90

Dan Chiriac
25 sep 2010 675 vizualizări
CSM Focsani - CSM Pascani 2 - 1 (0 - 1) si FC Panciu - Ceahlaul 2 Piatra Neamt 1 - 1 (1 - 0), in etapa a patra a Ligii a treia

Cele doua echipe vrincene au fost la un pas sa obtina sase puncte in etapa de ieri a Ligii a treia. Bucuria vrincenilor a fost stricata de formatia Ceahlaul 2 Piatra Neamt care a reusit sa egaleze in minutul 90 al meciului de la Panciu. FC Panciu a deschis scorul in minutul 2 prin Ionut Radu, care a dejucat pasul la ofsaid a defensivei adverse si a marcat pe linga Haraguta. Pancenii au avut si o bara prin Radu, dar nu au reusit sa-si majoreze diferenta pe tabela. Cind toata lumea se pregatea sa plece acasa, Chitosca a egalat in minutul 90 cu un sut la coltul scurt. FC Panciu a jucat cu: Ionel - Stanciu, Bozian, Stan, Mihai - Balaban (79 Stoian), Bira, Dutu (80 Liutec), Cioran - Cojocaru, Radu (70 Sascau). Ceahlaul 2 a raspuns cu: Haraguta - Apetrei, Gorea, Ichim, Staicu - Marc, Tudosa, Pavel, Gheorghiu - Margine, Ciocoiu (52 Chitosca). In schimb, CSM Focsani a obtinut o victorie muncita si meritata. Focsanenii ar fi trebuit sa rezolve meciul inca din primele zece minute, dar Milea, Craciun si Predoiu au dat cu piciorul unor ocazii imense. Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, in minutul 24, la singura faza de poarta a oaspetilor, Bors l-a faultat in careu pe Stiubei, iar Radu a marcat din penalty. Socul primirii golului a fost acuzat de focsaneni care nu si-au revenit prea curind. Spectatorii au crezut ca meciul curge spre o infringere, numai ca ultimele 20 de minute au fost total diferite. Bucataru a egalat in minutul 69, cu un sut de la zece metri. Milea a ratat doua ocazii imense, in minutele 74 si 77. Golul victoriei a fost reusit tot de Bucataru, care a marcat cu capul dupa o lovitura de colt (minutul 81). Oaspetii puteau egala in minutul 88, dar Stiubei, plecat dintr-o pozitie clara de ofsaid, si-a prelungit balonul care a fost retinut de Bors. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Ciornei, Toma, Craciun, Dumitriu - Suvac, Sontu (55 Sapunaru), Bucataru, Mindrescu - Milea (90 Tirca), Predoiu. CSM Pascani a replicat cu: Luca - Marcu, Doroftei, Olarita, Radu - Gheorghiu, Topolniceanu, Davidoaia, Ancuta - Stiubei, Maftei. Tot aseara, selectionata U 15 a Vrancei a pierdut cu 0 - 2 partida jucata la Rm. Sarat cu selectionata judetului Buzau. Golurile buzoienilor au fost marcate de Mantu - 2 si Mihaescu - 75. Selectionata Vrancei a jucat cu: Vasie - Andronic, Neagu, Dascalu, Padure - Tatarascu, Stratulat, Forcos, Toader - Stoian, Moise. (Dan CHIRIAC)


Fotografii de Alex Grama


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.