Sport

Karateka de la CS Unirea, pe podium la Cupa Romaniei

Ciprian Fânaru
17 sep 2010 561 vizualizări
Sala de sport a orasului Voluntari a gazduit zilele trecute Cupa Romaniei pentru Tineret si seniori, eveniment care a facut parte din calendarul Federatiei Romane de Arte Martiale.

La competitie au participat componentii lotului national de karate SKUDN care urmeaza sa participe la Campionatul Mondial de karate SKUDN. Contind ca ultim criteriu de selectie si de verificare inaintea celei mai importante competitii a anului si fiind organizata dupa regulamentul de concurs al Mondialelor de karate, aceasta editie a Cupei Romaniei a avut un nivel tehnic foarte ridicat. Daca sportivii de la CSM Focsani au obtinut multe medalii si calificari pentru Mondiale, colegii lor de la CS Unirea nu s-au lasat mai prejos, acontindu-si o serie de distinctii importante. Robert Giurgea, component al lotului national de seniori, s-a clasat pe primul loc la tineret, tot pe prima treapta a podiumului de premiere reusind sa urce si mai tinerii sai colegi de club Alexandru Palma si Razvan David. Argintul a fost cucerit in cadrul aceleiasi intreceri de Andrei Belibou si Razvan David, iar Robert Giurgea a incheiat pe locul al treilea concursul rezervat seniorilor. Giurgea, Palma si Belibou sint in lotul national si vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Franta, care va avea loc in perioada 9-10 octombrie in localitatea Lons le Saunier. In cele citeva saptamini care ne mai despart de Campionatul Mondial de Karate SKDUN, sportivii focsaneni isi continua si isi definitiveaza pregatirea sub indrumarea antrenorului Aurel Giurgea, in speranta ca vor obtine rezultate frumoase la editia din acest an a puternicei competitii internationale. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739421 zile, 19 ore, 7 minute, 57 secunde
Felicitari si succes in continuare karatistilor focsaneni.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.