Sport

Pancenii vor sa zboare spre un loc mai bun in clasament

Ciprian Fânaru
17 sep 2010 457 vizualizări
Aerostar Bacau - FC Panciu, azi de la ora 17.00, in etapa a 4-a a Ligii a treia

Formatia de Liga a treia Panciu face azi deplasarea la Bacau, acolo unde pe terenul unitatii militare va da piept cu cei de la Aerostar. Pancenii vor incerca sa scoata maximum de la un meci care ii poate salta in clasament, pe o pozitie superioara cu care s-au obisnuit sezoanele trecute. Cel mai recent rezultat obtinut de vrinceni este acel 6 "" 1 in amicalul jucat la Tecuci, dar relevanta acestuia nu trebuie supraestimata. Raminind la capitolul jocuri de verificare, ceea ce s-a intimplat in pauza de vara ar trebui sa lea dea incredere alb-rosilor, care s-au impus cu 6 "" 0 chiar la Bacau si au cistigat si revansa disputata pe "Orasenesc" cu 3 "" 1. Oaspetii de azi nu si-au permis sa il inregimenteze pe prolificul Bogdan Rusu, ajuns intre timp la Farul si trebuie sa suplineasca pierderea golgeterului Costin si a colegului sau din linia de atac Predoiu. Aripile increderii au mai fost scurtate in runda precedenta, una nefasta pentru cele doua formatii vrincene care activeaza in Liga a treia. Elevii lui Sorin Haraga si Danut Bolocan au inregistrat un esec nescontat pe teren propriu, 1 "" 2 contra echipei secunde a Otelului Galati, care i-a plasat pe panceni pe pozitia a saptea in ierarhia seriei, cu doar trei puncte acumulate in startul furibund de campionat cu Pascaniul. De partea cealalta, gazdele vin dupa scor de neprezentare, 0 "" 3 in duelul interjudetean contra celor de la FCM Onesti. Traditia si aproape toate premisele indica spre un rezultat favorabil gruparii "dintre vii", la fel si rezultatul izbutit sezonul trecut, cind FC Panciu a invins pe terenul lui "aviatorilor" cu 2 "" 1. In mod normal, vrincenii nu au de ce sa se sperie de adversarul de azi, care nu mai este sustinut de primaria bacauana si nu reprezinta o forta in seria I. Partida va fi condusa de o brigada compusa din centralul sucevean Grigore Suhan, asistat la cele doua tuse de Ovidiu Galeata din Piatra Neamt si Andrei Roman din Tirgu Neamt. Observatori delegati de FRF sint Bogdan Zanfirescu din Botosani si Marin Petrescu din Braila. FC Panciu ar putea incepe meciul cu urmatoarea formula: Lazar "" Stanciu, Bozean, R. Stan, Cl. Mihai "" Galateanu, Bira, Dutu, Balaban "" Dobrescu, I. Radu. (Ciprian FANARU)


Programul etapei a 4-a:


Rapid Suceava "" CSM Focsani

CSM Pascani "" Luceafarul

FCM Bacau "" SC Bacau

Otelul II Galati "" Poli Galati

Aerostar Bacau "" FC Panciu

Ceahlaul II "" FCM Onesti






Clasamentul seriei I:


1. FCM Bacau 3 3 0 0 10-2 9p

2. Otelul II Galati 3 2 1 0 4-1 7p

3. Petrotub Roman 2 2 0 0 5-1 6p

4. SC Bacau 3 2 0 1 6-3 6p

5. Rapid Suceava 3 1 1 1 4-3 4p

6. FCM Onesti 3 1 1 1 4-6 4p

7. FC Panciu 3 1 0 2 6-5 3p

8. Aerostar Bacau 2 1 0 1 3-3 3p

9. Poli Galati 3 1 0 2 3-4 3p

10. CSM Focsani 3 1 0 2 1-3 3p

11. Cetatea Tg. Neamt 3 1 0 2 2-6 3p

12. CSM Pascani 3 1 0 2 4-9 3p

13. Luceafarul 3 0 1 2 2-6 1p

14. Ceahlaul II 1 0 0 1 1-2 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.