Sport

Focsaniul vrea sa scoata Rapidul de pe sine

Ciprian Fânaru
17 sep 2010 427 vizualizări
Rapid Suceava - CSM Focsani, azi de la ora 17.00, intr-un meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii a treia

Echipa CSM Focsani disputa azi o noua partida in campionatul ligii a treia de fotbal. Trupa vrinceana a facut deplasarea la Suceava, acolo unde va juca impotriva singurei reprezentante a acestui judet in esaloanele superioare, Rapid CFR. Confruntarea care fi gazduita de stadionul "Areni" se anunta dificila pentru formatia din Vrancea, care s-ar multumi si cu un eventual rezultat de egalitate obtinut pe teren strain. Obtinerea cel putin a unei remize a devenit aproape obligatorie dupa esecul din etapa trecuta, 0 "" 1 "acasa" cu Petrotub Roman. Visiniii suceveni s-au intors insa cu un singur punct de la Botosani, 1 "" 1 cu Luceafarul si nu mai vor sa faca pasi gresiti in fata propriilor suporteri. Ultimul episod al intilnirilor directe este favorabil focsanenilor, care in returul campionatului trecut au depasit echipa din nordul tarii pe "Milcovul" cu 1 "" 0, intr-o partida decisiva la acea data pentru mentinerea in divizia a treia. Pustilor care reprezinta aproape jumatate din garnitura de start a Focsaniului le lipsesc confruntarile cu miza la nivel de esalon trei, dar ajutati de mai experimentatii lor colegi se pot intoarce neinvinsi de la Suceava. Cea mai buna veste din aceasta saptamina este preconizata revenire pe dreptunghiul verde a conducatorului de joc Octavian Bucataru, a carui experienta si clarviziune au lipsit CSM-ului in acest debut de campionat. Chinuit de o accidentare este insa virful Botezatu, care probabil nu va putea evolua in acest joc. Brigada care va arbitra aceasta intilnire este formata din centralul bistritean Calin Sangeorzan si asistentii Ciprian Iovu (Botosani) si Andra Hiticas (Bistrita). Observatorii desemnati sint Ion Chelaru din Bacau si Vasile Vamanu din Piatra Neamt. Aurel Pastia ar putea trimite pe teren urmatoarea echipa: Bors - Nistoroiu, E. Stefan, Craciun, Dima "" Toma, Bucataru, Mindrescu, Suvac "" Predoiu, Milea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.