Sport

SMS Sportiv:

Ciprian Fânaru
13 sep 2010 622 vizualizări
Pustii de la CSM Focsani, victorii pe linie

Continua seria evolutiilor foarte bune ale micilor fotbalisti de la CSM. Simbata a avut loc la Focsani un triunghiular de juniori, rezervat copiilor nascutui in 1995 si 1996. S-au inregistrat urmatoarele rezultate: CSM Focsani - Luceafarul Braila 2 "" 2, Luceafarul Braila"" Sportul Studentesc 8 "" 1 si CSM Focsani "" Sportul 3 "" 0. Meciurile s-au desfasurat pe terenul mare al bazei "Milcovul". La grupa 2000, pustii de la CSM au trecut de cei de la Luceafarul Braila cu scorul de 3 "" 2. Rezultatele demonstreaza inca o data ca formatiile de copii si juniori se mentin pe trendul performantei, dupa recentele evolutii reusite de la competitiile de fotbal juvenil de la Zalau si de la Brasov. (C. F.)


Futsalul, meci cu deznodamint asteptat


Echipa de futsal a jucat aseara primul meci din editia 2010/2011 a primei ligi de futsal din Romania. Focsanenii de la CSM aveau misiune imposibila la Tirgu Mures, acolo unde au incercat sa piarda la o diferenta de scor cit mai strinsa confruntarea cu campioana en titre City"â„¢us. Gazdele au vazut meciul ca pe o repetitie inaintea debutului in cupele europene, in UEFA Futsal Cup. Muresenii vor gazdui pe terenul lor turneul la care mai participa trei formatii si se vor lupta pentru accederea in turul urmator, Elite Round. Selectionerul spaniol al Romaniei, Sito Rivera, a chemat nu mai putin de sapte jucatori de la City"â„¢us la echipa nationala, pentru amicalul contra reprezentativei Braziliei de peste o saptamina. Partida se va juca tot pe terenul muresenilor. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.