Sport

Misiune imposibila III pentru echipa de futsal

Ciprian Fânaru
11 sep 2010 579 vizualizări
City"us Tirgu Mures - CSM Focsani, duminica, de la ora 20.00, in prima etapa a Ligii I de futsal Campionatul Ligii intii de futsal din Romania pleaca azi la drum cu partidele din cadrul primei etape. Echipa de futsal CSM Focsani va face deplasarea la Tirgu Mures, acolo unde va intilni campioana en - titre a tarii, formatia locala City"us

Focsanenii se duc cu inima strinsa in Ardeal, asta deoarece la inceputul acestei saptamini au cedat de o maniera incredibila, la un scor de proportii, partida din Supercupa Romaniei disputata chiar in Sala Sporturilor din Tirgu Mures. Trupa vrinceana, lipsita de aportul lui Sararu, a incasat nu mai putin de 14 goluri de la redutabila echipa a gazdelor si a marcat o singura data, desi ocazii au existat si de partea oaspetilor. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Serbanica si-au cam luat deja gindul ca vor incepe campionatul cu un rezultat pozitiv, aceasta si pentru ca focsanenii vor avea in fata gruparea care a reusit tripla campionat "" cupa - supercupa sezonul trecut si are in componenta toate vedetele primei divizii. Esalonul intii de fotbal in sala are toate premisele sa se transforme intr-o competitie asemanatoare Ligii Nationale de handbal feminin, in care Oltchim Rm. Vilcea defileaza. Ca tacimul sa fie complet, CSM Focsani a avut si probleme cu accidentarile in aceasta saptamina, care au fazut sa pice si amicalul cu United Galati de miercuri. "In prima etapa mergem la Tg, Mures, acolo unde am luat bataie la scor in Supercupa. Este infern acolo, nu ne putem pune cu formatia care dupa ultimele transferuri se confunda practic cu echipa nationala a Romaniei. Din runda viitoare, vom intra pe fagasul normal si speram sa scoatem primele rezultate favorabile", ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul principal al echipei CSM Focsani. Comisia Centrala a Arbitrilor a trimis la aceasta partida perechea de "fluierasi" Robert Ghioane (Bacau) "" Eduard Kovacs (Deva), rezerva va fi Alin Carstoiu (Deva), iar observator delegat din partea FRF va fi Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc). (Ciprian FANARU)

Meciurile primei etape:

City"â„¢us Tirgu Mures - CSM Focsani

KSE Tirgu Secuiesc "" Inter Teliu Brasov

Univ. Alexandria "" ACS Odorheiu Secuiesc

United Galati "" Spicom Sfintu Gheorghe

Concordia Chiajna "" Clujana Cluj Napoca


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.