Sport

Niculescu, antrenor secund

Ziarul de Vrancea
30 aug 2010 533 vizualizări
Finantatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat la Sport.ro, ca atacantul Claudiu Niculescu, care a marcat doua goluri in meciul cu Dinamo, din etapa a VI-a a Ligii I, va fi si antrenor secund al echipei in acest sezon.

"Claudiu Niculescu este un caracter deosebit, va fi secundul lui Marian Pana. Va ramine si jucator. Eu am discutat acum o luna despre viitorul lui, i-a suris ideea, iar Marian Pana a acceptat", a spus Florian Walter. Claudiu Niculescu a marcat doua goluri, vineri seara, in meciul cistigat de Universitatea Cluj cu scorul de 4-3, in fata formatiei Dinamo, in etapa a VI-a a Ligii I. Atacantul Claudiu Niculescu, care a evoluat in sezonul trecut la Dinamo, s-a transferat in aceasta vara la formatia nou-promovata in Liga I, Universitatea Cluj.


O, ce presa minunata!


Fundasul echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamas, a declarat ca in Romania nu ar putea avea o viata normala si sa iasa la restaurant linistit, din cauza presei, ceea ce nu i s-ar intimpla in Anglia, unde mass-media este "minunata". "Cind am venit in Anglia, am descris presa ca fiind «prietenii mei», deoarece fac aici lucruri pe care nu le puteam face in Romania. Nu poti sa ai o viata normala cu presa de acolo. Nu pot sa ies la restaurant sau sa ma relaxez. Nu as fi putut merge nicaieri dupa o infringere, cu scorul de 0-6, cu Chelsea. Cred ca as fi fost haituit de presa. Nu am facut niciodata nimic prin care sa imi fac tara de rusine, nimic controversat, si totusi ei vor sa scrie aceste lucruri. Presa engleza este minunata, in comparatie cu cea de acolo. Imi place in Anglia", a spus Tamas.


Soava, eliminat la Kiev


Fotbalistul echipei Arsenal Kiev, Florin Soava, a primit un cartonas rosu in minutul 90 al meciului cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), in fata formatiei Obolon Kiev, in etapa a VIII-a a campionatului Ucrainei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Satkih, in minutul 32. Soava a jucat pentru Arsenal Kiev de la inceputul meciului, la fel ca Ionut Mazilu, care a fost schimbat, in minutul 90^1.


O grupa pe placul lui Roy


Antrenorul FC Liverpool, Roy Hodgson, a declarat ca toate echipele din grupa K a Ligii Europa, printre care si FC Steaua, sint de buna calitate si vor fi pe placul publicului englez. "E destul de bine, dar nu mai sint meciuri usoare in aceasta faza a competitiei. Seamana destul de mult cu Liga Campionilor, cind ajungi in grupe dai peste echipe bune. Oricum, sint bucuros ca am evitat deplasari mai putin placute. Cele trei echipe cu care jucam sint de buna calitate, deplasarile vor face si mai atractive aceste dispute. Cu echipe ca Steaua Bucuresti si Napoli ai adversari care sa fie pe placul publicului din Liverpool", a spus Hodgson. Formatia Steaua va evolua in grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia), Napoli (Italia) si FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorti de vineri, de la Monte Carlo. Faza grupelor incepe la 16 septembrie si se incheie la 16 decembrie.


Ibrahimovic semneaza cu Inter


Atacantul suedez al echipei FC Barcelona, Zlatan Ibrahimovic, va semna, astazi, un contract pe patru ani cu AC Milan, a anuntat clubul milanez intr-un comunicat. Potrivit oficialului milanez Adriano Galliani, Ibrahimovic va semna contractul dupa traditionala vizita medicala. "Am ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru un imprumut cu optiune de cumparare de 24 de milioane de euro, suma ce va fi platita in trei transe de 8 milioane de euro, in urmatoarele trei sezoane (in 2011, 2012 si 2013)", a precizat Galliani. Adriano Galliani s-a deplasat, in aceasta saptamina, in Spania pentru a negocia transferul internationalului suedez.Zlatan Ibrahimovic este legitimat la FC Barcelona din iulie 2009. Recent, el s-a plins ca tehnicianul Josep Guardiola i-a vorbit doar de doua ori in ultimele sase luni.


Au revoir, David!


Atacantul francez David Trézéguet, care evolua de zece ani la Juventus Torino, si-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea gruparii italiene, a anuntat clubul torinez, simbata, intr-un comunicat. "Fotbalistul va face precizari in curind in privinta noii sale destinatii", se arata pe site-ul oficial al clubului Juventus.

Potrivit presei din Italia si din Spania, Trézéguet, care mai avea un an de contract cu Juventus Torino, ar urma sa ajunga la Hercules Alicante, grupare la care este legitimat Cristian Pulhac. "La fel ca toti suporterii echipei Juve, am fost foarte atasat de David si de cele 171 de goluri ale sale in ultimii zece ani. A fost o poveste frmuoasa de dragoste, David va ramine pentru totdeauna in inimile noastre", a declarat presedintele clubului Juventus, Andrea Agnelli.


Burdisso, definitiv la Roma


Fundasul argentinian al echipei Internazionale Milano, Nicolas Burdisso, care a jucat imprumutat in sezonul trecut la AS Roma, a fost transferat definitiv la gruparea romana, viitoarea adversara a CFR Cluj in grupele Ligii Campionilor. Anuntul a fost facut, simbata, de clubul din capitala Italiei, valoarea transferului fiind de 8 milioane de euro. Transferul argentinianului, care a semnat un contract pe patru ani, a fost solicitat intens de antrenorul Claudio Ranieri, care a declarat, ieri, ca celelalte contracandidate la titlu s-au intarit foarte mult comparativ cu AS Roma. La Roma, Burdisso (29 de ani) va juca alaturi de fratele sau mai mic, Guillermo (22 de ani), care este de asemenea fundas central si care a fost imprumutat de la clubul argentinian Rosario Central.


Bodipo s-a mutat la Elche


Atacantul Rodolfo Bodipo, care si-a reziliat recent contractul cu FC Vaslui, a fost imprumutat pentru un sezon de gruparea Deportivo La Coruña clubului Elche, din Segunda Division. Decizia ca Bodipo sa joace la Elche a fost luata, simbata seara, in urma unei discutii intre fotbalist, impresarul sau si oficialii clubului Deportico La Coruna. Rodolfo Bodipo urmeaza sa semneze cu Elche un contract valabil pina la 30 iunie 2011. Atacantul a fost imprumutat la FC Vaslui la 8 iulie, dar nu s-a adaptat in Romania, astfel ca in aceasta saptamina si-a reziliat contractul.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.