Sport

Fotbal, Divizia C: FCM Bacau II, lider de toamna?

Cristi Irimia
24 nov 2005 819 vizualizări
"Satelitul" prim-divizionarei FCM va juca miine pe teren propriu, in vreme ce Poli Iasi II se duce la Pascani

Victoria directa cu Poli (2 - 0), a adus-o pe FCM II Bacau in postura de a avea cele mai mari sanse la prima pozitie dupa runda de miine din C1. Bacauanii vor juca acasa cu Aerostar, in vreme ce Poli are o deplasare grea, la Pascani, unde doar Energia Vulturu a cistigat in acest tur de campionat. Iesenii au nevoie de victorie pentru a se mentine in frunte, mai ales ca FCM-ul se poate considera ca si invingatoare in disputa cu Aerostar. Poate doar orgoliile locale sa fie atit de "aprinse", incit actuala ocupanta a pozitiei secunde sa se impiedice de formatia clasata pe locul 4. Deloc neglijabil este obiectivul declarat al Aerostarului, care si-a propus doar o pozitionare in primele cinci locuri, in vreme ce FCM-ul a declarat raspicat ca vrea promovarea. Un singur punct le desparte pe cele doua fruntase, cu o etapa inaintea finalului primei parti a sezonului. Un scenariu interesant ar fi ca Aerostar sa o bata pe FCM II, iar iesenii sa piarda la Pascani. In aceste conditii situatia s-ar complica foarte mult in zona superioara a ierarhiei pentru ca Pascaniul ar veni la 7 puncte de Poli Iasi II, iar Aerostar la 6. Iar din acest moment, returul ar deveni foarte interesant.

Energia va juca miine la Husi, iar jucatorii vrinceni vor incerca sa intrerupa seria neagra de 5 esecuri consecutive in deplasare. Daca vor reusi, vor termina turul pe locul 9. In caz contrar, trebuie sa astepte rezultatul meciurilor de la Bacau (Pambac - Leonard) si Vatra Dornei (Dorna - Flacara).

Programul complet al ultimei runde a turului (miine, ora 14.00):

FCM Husi - ENERGIA VULTURU, CFR Pascani - Poli Iasi II, Rulmentul Birlad - Willy Bacau, Pambac Bacau - Leonard Pascani, FCM Bacau II - Aerostar Bacau, Dorna Vatra Dornei - Flacara Brusturi, FC Botosani II - Viitorul Liteni.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.