Sport

Remiza alba cu echipa de Liga a doua

Ciprian Fânaru
29 iul 2010 539 vizualizări
Dunarea Galati - FC Panciu 0 - 0 (0 - 0), ieri, intr-un joc de verificare jucat la Galati u gazdele au ratat un penalty in minutul 88

Formatia de Liga a treia FC Panciu a remizat ieri dimineata in jocul de verificare desfasurat pe stadionul "Dunarea" din Galati, in compania echipei de Liga a doua cu acelasi nume. Trupa pregatita de Sorin Haraga si Danut Bolocan nu s-a descurcat foarte rau in fata unui adversar redutabil, dar a fost la un pas de a parasi terenul invinsa. Pancenilor le-a trecut glontul pe la ureche, daca se poate vorbi de asa ceva intr-un meci amical, cu doua minute inainte de finalul jocului. Locul 10 la finalul sezonului trecut de Liga a doua, Dunarea Galati a presat pe parcursul intilnirii, dar ros - albii au trecut cu bine peste situatiile mai periculoase create de galateni. Tehnicianul pancenilor s-a declarat multumit de rezultat, care nu a reprezentat insa prioritatea numarul unu in acest stadiu al pregatirilor. Elevii lui Viorel Tanase veneau dupa un esec in amicale, inregistrat in fata unui oponent care activeaza tot in esalonul doi, 2 "" 3 contra celor de la Juventus Bucuresti. Despre "dunareni" trebuie spus ca cea mai buna performanta din istoria clubului este calificarea in finala Cupei Romaniei in anul 1976, in timp ce echipa se afla in Divizia B. "A fost un test util, in care nu am urmarit rezultatul, ci modul cum ne-am organizat pe cele doua faze, cea de atac si cea de aparare. Au fost doua greseli pe centrul defensivei, pe care speram sa le remediem pina la startul campionatului. Sint multumit pina la urma si de rezultatul final, tinind cont ca am intilnit o echipa de Liga a doua, dintr-un esalon superior", ne-a declarat Sorin Haraga, antrenorul principal al celor de la FC Panciu. Pentru FC Panciu au jucat: Lazar "" Stanciu, Vlad, Bozian, Cl. Mihai "" M. Ionica, Bira, Dutu, Rares Marin "" Sascau, B. Rusu. Au mai intrat pe parcurs portarii Ionel si Gordin si jucatorii de cimp Richard Mua, Balaban, Ungureanu, Galateanu si R. Stan.

Azi se afla daca Panciul joaca in Cupa cu Avintul Vinatori

Pancenii inca nu stiu cu certitudine cu cine vor juca in cel de-al doilea tur al Cupei Romaniei. Reprezentantii clubului Dunarea Galati au depus o contestatie privitor la rezultatul partidei dintre Avintul Vinatori si Dunarea II Galati, cistigat prin neprezentare de Avintul cu 3 "" 0. Contestatia celor de la Dunarea II se va judeca de comisiile FRF azi, cind se va afla sigur cu cine va juca FC Panciu in turul II al Cupei. Demersul de la FRF ar putea fi explicat si prin faptul ca galatenii de la echipa secunda a Dunarii incearca sa scape de amenda primita de la forul de specialitate, dupa ce acestia s-au prezentat la un alt teren decit cel unde au facut-o adversarii lor. In concluzie, gruparea din Panciu ar putea teoretic sa joace simbata 31 iulie cu Avintul Vinatori, sau peste o saptamina cu invingatoarea din meciul interjudetean. Daca data de 31 ramine libera, clubul din Panciu va incerca sa perfecteze pe ultima suta inca un amical. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.