Sport

Arbitri si observatori vrinceni delegati la meciurile din Cupa

Ciprian Fânaru
28 iul 2010 581 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat brigazile care vor oficia in cadrul partidelor contind pentru cel de-al doilea tur national al Cupei Romaniei la fotbal.

Astfel, la intilnirea cu iz de derby local dintre Otelul II Galati si Politehnica Galati va abitra centralul focsanean Alin Samoila, ajutat la cele doua linii de asistentii Marius Marchidanu si Marius Titirisca, ambii din Braila. Observator a fost desemnat Pompiliu Cosconea, presedintele AJF Buzau. O alta intilnire din competitia eliminatorie care va opune doua combatante din acelasi judet se va disputa la Buzau, pe terenul sintetic Gloria II. Confruntarea Partizanul Merei "" Petrolul Berca va fi condusa de la centru de prahovenii Mihai Amoraritei, Gheorghe Bozieru si Robert Nutu, observator din partea FRF fiind delegat vrinceanul Vasile Burga. FC Zagon "" Willy Bacau va fi arbitrata de o brigada formata din Mihai Kiuta din Brasov, asistat la cele doua tuse de pitestenii Dragos Radu si Serban State, iar observator va fi Cristian Rusu, presedintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Vrancea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.