Sport

S-au despartit de fani cu o victorie la scor

Ziarul de Vrancea
5 iun 2010 770 vizualizări
FC Panciu - FC Vaslui II 3 - 0 (1 - 0), intr-un meci contind pentru etapa a 33-a a Ligii a treia

Partida de aseara a fost una doar de vacanta, ambele formatii jucind doar pentru palmares, in conditiile in care gazdele nu mai puteau ajunge pe prima pozitie, in timp ce oaspetii erau deja retrogradati. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe a fost evidenta inca din startul partidei, terenul inclinindu-se catre poarta lui Birsan. Predoiu, in doua rinduri, a avut posibilitatea sa deschida scorul. Dupa 20 de minute, Bica a avut o noua oportunitate in suprafata de pedeapsa, pentru ca un minut mai tirziu Costin sa fie foarte aproape de a-l invinge pe goalkeeper-ul advers. Pancenii au avut si un gol anulat, dupa ce Drag si-a introdus mingea in proprie poarta, dar asistentul de acea parte a vazut numai el un atacant al gazdelor in pozitie de offside. FC Panciu a miscat tabela cu un minut inainte de pauza, dupa ce Chivu a fost faultat in suprafata de pedeapsa, iar Costin a transformat pentru 1 "" 0. Alb-rosii au dominat si actul secund, ratind din nou ocazie dupa ocazie. Predoiu putea duce scorul la 3 "" 0 in minutul 66, dar mingea trimisa de virful de atac a fost scoasa de linia portii de Ciolac. Golul doi a venit in minutul 78, cind Florin Stanciu a centrat in fata portii, iar Cioran a pus latul pentru golul care securizat victoria vrincenilor. Cea mai frumoasa reusita a partidei a venit in minutul 85, cind Cioran l-a invins cu un sut la vinclu, de la 25 de metri, pe portarul vasluienilor. FC Panciu: Gordin "" Tudor, Feraru (65 Parlac), Constantinescu, Chivu (71 Mihai)"" Bica 46 (Fl. Stanciu), Cioran, Stoian, R. Stan "" Predoiu, Costin. FC Vaslui II: Birsan "" Proca, Drag, Ciolac, Roman "" Balaur, Bolboceanu, Mihaila, Codreanu "" Moraru, Tiron. Au mai jucat Chiriac, Paladuta si Alexa. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.