Sport

Nu sintem calificati in finala

Dan Chiriac
12 mai 2010 686 vizualizări
Atrag atentia antrenorii echipei de futsal u Spicom Sf. Gheorghe - CSM Focsani 3 - 3 (1 - 1), in partida tur din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei la futsal u nu am facut un meci foarte bun , sustin insa antrenorii u Focsaniul a fost la un pas sa nu joace in actuala editie a Cupei Romaniei, dar s-a rizgindit dupa un arbitraj foarte slab

Egalul obtinut luni seara in prima mansa a semifinaleleor Cupei Romaniei la futsal nu a avut darul sa-i incinte pe cei doi antrenori, care deja i-au atentionat pe jucatori ca partida retur va fi mult mai grea. Multi inclina sa creada ca Focsaniul este deja cu un pas in finala cupei, ignorind insa faptul ca orice gol primit acasa ar putea schimba soarta calificarii. Pentru ca CSM se afla in fata unei performante istorice, antrenorii vor sa-i tina in priza pe jucatori pentru partida retur care va avea loc duminica de la orele 17.00, la Sala Polivalenta. De asemenea, suporterii au inceput mobilizarea, iar fanii spera ca tribunele Polivalentei sa fie pline la partida de duminica. "Va fi un meci foarte greu, pentru ca se porneste de la un rezultat de egalitate. Cred ca oaspetii vor veni sa faca un joc de asteptare, sperind ca vom gresi. Avem nevoie de sprijinul fanilor pentru a obtine o mare performanta. Jocul de la Sf. Gheorghe nu ne-a multumit prea mult. Am stat din nou departe de adversar si le-am permis acestora sa-si faca jocul. Acestia se bazeaza foarte mult pe capitanul Pinto, al carui joc trebuie sa-l anihilam la Focsani. Pina la urma, rezultatul este important si cred ca putem sa ne bucuram cu totii, antrenori, jucatori si fani la finalul jocului de duminica", ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul principal al echipei.


Sorescu, de la KO la OK


Antrenorii focsanenilor au tinut sa aprecieze si arbitrajul de luni seara a lui Bogdan Sorescu, pitesteanul care ne-a creat destule probleme in acest campionat. Interesant este ca parcursul focsanenilor din aceasta editie a cupei are mare legatura cu arbitrul din Pitesti. Acesta a condus cu multe greseli partida din campionat dintre CSM Focsani si Moldocor Piatra Neamt. Focsanenii au fost condusi la pauza cu 3 - 0, dar au acuzat vehement arbitrajul lui Sorescu. Au intentionat sa se retraga de pe teren, iar in repriza a doua, spectatorii au fost la un pas sa sara in teren pentru a-i cere socoteala pitesteanului. La final, CSM s-a impus cu 6 - 3. Trei zile mai tirziu, cele doua echipe urmau sa se intilneasca si in primul tur al cupei. Focsanenii aveau de gind sa nu se prezinte la partida, considerind ca nu au foarte multe sanse in aceasta competitie. Numai ca incidentele plecate de la arbitrajul lui Sorescu i-au determinat pe focsaneni sa se razgindeasca si sa joace partida din cupa cu Moldocor Piatra Neamt. Probabil ca daca partida din campionat s-ar fi desfasurat in conditii normale, Focsaniul nu ar fi ajuns sa fie cu un pas in finala si ar fi fost eliminata inca din primul tur al competitiei, printr-o infringere stabilita la masa verde. Finala Cupei se va juca la Tg. Mures, cel mai probabil prima calificata fiind formatia City"â„¢us Tg. Mures. Aceasta s-a impus in prima mansa a semifinalei a doua, cu 6 - 4, in deplasare, in fata celor de la Concordia Chiajna. Petrache Gurguiatu si secundul Orlando Donciu le-au explicat jucatorilor importanta jocului retur si le-au cerut acestora sa nu se gindeasca deocamdata la finala. "Mai este un joc, pe care trebuie sa-l cistigam si dupa aceea vom vedea daca ne pregatim de finala", au spus antrenorii.


Au revenit de la 0 - 1 si 1 - 3


Formatia de futsal de prima liga CSM Focsani a remizat in meciul disputat ieri la Sf. Gheorghe, in compania echipei locale Spicom. In minutul 2, Paulo Pinto a sutat cu spitul la vinclu, dupa o repunere de la margine. In minutul 11, Curteanu a egalat. Serban a fost servit ideal de Pinto in minutul 28, covasneanul invingindu-l pe Bors cu un sut la coltul lung pentru 2 "" 1. In minutul 34, Mate a expediatat mingea in plasa portii lui Bors. "La 3 - 1, am cerut time-out. Mi-a fost frica sa nu ne blocam sa luam 4 sau 5 - 1 si sa nu avem sanse in retur. Baietii au inteles insa cele transmise si au intors rezultatul", a povestit Gurguiatu momentul decisiv al jocului de luni seara. Toader a relansat partida in minutul 35, inscriind pentru 2 "" 3 cu o torpila din lovitura libera. Curteanu a restabilit egalitatea cu doua minute inainte de final. Pentru Spicom au jucat: Costa "" Serban, Sinto, Szocs, Mate, Bocsz. CSM Focsani s-a bazat pe: Bors - Patrascu, Ilas, Curteanu, Toader, Sararu, S. Popa, Mindrescu, Sava, Vasilache. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739404 zile, 57 minute, 24 secunde
TOATA LUMEA LA MECIURI,MOBILIZARE GENERALA! CELE MAI IMPORTANTE MECIURI ACUM SUNT: VINERI CU PANCIU PE GAZON SI SEMIFINALA CU bozgorii DE DUMINICA!!! CANTATI CU NOI!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.